REKLAMI GEÇ

Tüm bakanlıklar Atatürk Orman Çiftliği’ne taşınıyor iddiası

Tüm bakanlıklar Atatürk Orman Çiftliği’ne taşınıyor iddiası

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Denizli’de katıldığı “Kadın ve Kent Mücadelesi” konulu konferansta çarpıcı bir iddia ortaya attı. Candan, AK Saray olarak bilinen Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın ardından tüm bakanlıkların da Atatürk Orman Çiftliği’ne toplanacağını söyledi. Candan, “Atatürk Orman Çiftliği’nin yok edilmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mart 2015 Cumartesi, 10:51

Burak Coşkun
Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Konferans Salonu’nda “Kadın ve Kent Mücadelesi” konulu konferans verdi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Mimarlar Odası Denizli Şubesi tarafından düzenlenen konferansta, Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş Candan, bugüne kadar dillendirilmemiş çarpıcı bir iddia ortaya attı.

AK Saray olarak bilinen Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile tartışma konusu olan Atatürk Orman Çiftliği ile ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Candan, tüm bakanlıkların da buraya toplanacağını söyledi.

Candan, “AKP iktidarı Türkiye’de eski olan her şeyi değiştiriyor. Önce okullardan başladı. Okulları külliye medrese binası gibi yaptılar. Sonra Hastane binalarının yapısını değiştirdiler. Hükümet konaklarını tekkeye benzettiler. Şimdi de Kaçak saray Ak Saray’ı yaptılar. Atatürk Orman Çiftliği’nin yapısını değiştirdiler. Atatürk orman çiftliğinde Atatürk’ün emriyle yapılan bir sürü tesis mevcut. Bütün tesis binalarını satıp lokanta yapıyorlar. Cumhuriyet döneminin toplumsallaşma mekanları kebapçılara peşkeş çekiliyor. Atatürk Orman Çiftliği içinde bulunan tren istasyonu bile bir lokantaya satıldı. Biz bunlara karşıyız. Şimdi de elimize ulaşan habere göre Çankaya bölgesinde, Meclis çevresinde bulunan bütün bakanlıklar AOÇ’den yer istemiş. 2015’in sonuna kadar binaların yapılmasına başlanacak. Biz Atatürk Orman Çiftliği’nin yok edilmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Yorumlar

Bakış AÇısı   -  Bağlantı 7 Mart 2015, 14:47

Orası çoktan yok olmuş. Çok geç kaldınızzzzz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı