REKLAMI GEÇ

23 Nisan’da ödüllendirildiler

23 Nisan’da ödüllendirildiler

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlediği “Çocuk ve Çevre” konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2014 Çarşamba, 17:49

Mimarlar Odası Denizli Şubesi, 23 Nisan dolayısıyla ilköğretim öğrencileri arasında “Çocuk ve Çevre” konulu resim yarışması düzenledi. Jüriliğini Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Cüneyt Zeytinci, Ressam Yılmaz Kahraman, Ressam Celal Günaydın, Resim Öğretmeni Mehmet Selçuk’un yaptığı resim yarışmasında 60 başarılı resim seçildi. Başarılı eserler, Makine Mühendisleri Odası Sergi Salonu’nda açılan sergiyle görücüye çıktı.

Sergi açılışında dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi. İlköğretim 1. Kademe (4-5 sınıflar) ve 2. Kademe (6-7-8. sınıflar) öğrencileri arasında düzenlenen yarışmada öğrencilere mp3 çalar, dijital fotoğraf makinesi ve çam fidanı hediye edildi.
2. kademe kategorisinde Mustafa Aracı, Rabia Akyüz ve Esra Yatkın, dereceye girerken, Raziye Karaca, Naz Edirne ve Ertan Mehmet Buran bu kategoride başarı ödülüne layık görüldü.
1. Kademe kategorisinde Engin Yeşilkaya, Duygu Aslan ve Huriye Akbaş resimleriyle dereceye girmeyi başardı. Şimal Sıla, Hatice Akhan ve Şevval Sönmez başarı ödülü aldı.
Jüri Özel ödülü ise Tuğçe Nur Kösem, Serhat Demirbaş ve Ramazan Kaplan’a verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı