REKLAMI GEÇ

37 kooperatife 264 milyon lira kredi

37 kooperatife 264 milyon lira kredi

Denizli-Uşak İl ve İlçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği’ne üye 37 kooperatife geçen yıl 264 milyon 118 bin lira kredi kullandırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2016 Pazar, 15:35

Denizli-Uşak İl ve İlçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği’nin 2015 yılı seçimsiz olağan genel kurulu yapıldı. Esnaf Sarayı’ndaki genel kurul toplantısına Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliği (TESKOMB) Başkan Vekili Mustafa Alan, Ticaret İl Müdürü Abdullah Hasyıldırım, Halk Bankası Bölge Müdür Yardımcısı Yüksel Semerci, oda başkanları ve birliğe bağlı kooperatif başkanları katıldı.

Divan Başkanlığını TESKOMB Başkan Vekili Mustafa Alan’ın yaptığı genel kurulda, Yönetim ve Denetim Kurulu Faaliyet Raporları ayrı ayrı okunarak kabul edildi.

YÜZDE 4 FAİZ
Denizli-Uşak İl ve İlçeleri Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Musa Çelikkol, genel kurulda üyelere faaliyetlerle ilgili bilgi vererek, 20157te kredilere yıllık yüzde 4, bir yıldan uzun kredilerde ise yüzde 5 faiz uygulandığını, birliğimize bağlı 37 kooperatifin kefaletiyle üyelere Halk Bankası tarafından 264 milyon 118 bin Lira kredi kullandırıldığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı