REKLAMI GEÇ

ADD Genel Başkanı Altınışık Denizli’ye geldi

ADD Genel Başkanı Altınışık Denizli’ye geldi

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık “ ADD’nin Gelecekteki Yol Haritası” konulu toplantı için Denizli’ye geldi. Altınışık, “Bu tür toplantıları bundan sonra daha sık yapacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2020 Pazartesi, 11:04

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Hüseyin Emre Altınışık, Denizli’de düzenlenen toplantıya katıldı. ADD İç Ege Bölge sorumlusu Arif Güvenir, ADD Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcımız Kemal Aslan, Çivril ADD Şube Başkanımız İsmail Kaplan, Çardak ADD Şube Başkanımız Mustafa Kalender, Sarayköy ADD Şube Başkanımız Nilüfer Kırlıoğlu, Acıpayam ADD Şube Başkan Yardımcısı Veysel Kaya’nın da katıldığı toplantıda “ ADD’nin Gelecekteki Yol Haritası” tartışıldı.

Genel Başkan Altınışık toplantıda yaptığı konuşmada bundan sonra daha sık bir araya geleceklerini dile getirip, “Atatürkçü Düşünce Derneği kurulduğu günden bugüne çok önemli görevler üstlendi ve aynı kararlılıkla üstlenmeye devam edecektir. Mustafa Kemal Atatürk’ü, Devrimlerini ve Cumhuriyetin birikimlerini gelecek kuşaklara aktarmak en büyük görevimizdir. Denizli’de bayrağı teslim alan Kadem Özbay başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyoruz, başarılı olacaklarına da yürekten inanıyoruz. Denizli’de örgütlenen ADD şubelerimizle ve eşgüdüm şubemiz Denizli şubemizle her zaman koordinasyon içerisinde olacak, gelecekte de birlikte güzel işler yapacağız” dedi.

Diğer taraftan ADD Denizli Şube Başkanı Kadem Özbay ise yaptığı konuşmada, Küreselleşmenin ve emperyal güçlerin baskılarının ve yönlendirmelerinin her geçen gün daha çok hissedildiği; Türkiye Cumhuriyetinin kurucu değerlerine saldırıların arttığını, Atatürk’ten, Atatürkçü düşünceden halkımızın bilinçli olarak uzaklaştırılmak istendiğini belirtti. Türkiye Cumhuriyeti devletinizin temeli olan Atatürk Devrimlerine içeride ve dışarıda sürekli saldırıların yapıldığını, Türkiye’nin en büyük demokratik kitle örgütü olan Atatürkçü Düşünce Derneğine bu anlamda önemli görevler düştüğünü söyeyen Başkan Özbaş, “Atatürk’ü ve devrimleri iyi anlamış, geleceğin öncüsü gençler yetiştirmek, onlara maddi manevi destek sağlamak, toplumsal farkındalığı artırmak ve ADD’yi her alanda daha görünür yapmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı