REKLAMI GEÇ

ATO yeni binasında

ATO yeni binasında

Acıpayam Ticaret Odası(ATO) yeni hizmet binasına taşındı. Yaklaşık 500 bin liraya mal olan ATO Hizmet binasının açılışını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2016 Pazar, 11:59

ATO hizmet binası törenle açıldı. Açılış törenine, Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali Değirmenci, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Aslan, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Karakuş, Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sürücüoğlu, Acıpayam Ticaret Odası Meclis Başkanı Ayhan Sargın katıldı.

ATO hizmet binasının açılış konuşmasını TOBB Yönetim Kurulu Üyesi, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Özer, “Acıpayam Ticaret Odamızın yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu aslında Odamızın vizyonunun, hizmet anlayışının bir göstergesi. Çünkü Odamız, üyesine verdiği hizmetin kalitesini arttırmak için fiziki altyapısını güçlendirdi. Oda-borsa başkanları para pul almadan görev yaparlar. Bu makamlar alma değil, verme makamıdır. Bu makamlarda aileden, işten, arkadaştan fedakarlık yapılır” dedi.

ato-acilis-ic

EN KUTSAL İŞLERDEN BİRİ GİRİŞİMCİLİKTİR
Konuşmasında ‘İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olanıdır” sözünü hatırlatan Özer, şunları söyledi: “
Bugün en hayırlı iş, bir insana iş ve aş vermek. Karnını tok, sırtını pek tutabilmek. İşte bunun yolu da girişimcilikten geçiyor. Türkiye’de her yıl 900 bin genç istihdam piyasasına giriyor. Yani işsizliği bırakın düşürmeyi, aynı seviyede tutmak için her yıl 900 bin gence iş bulmamız lazım. Devlette bu imkan yok. En fazla istihdam ettiği dönemde devlet, yılda 100 bin kişiye istihdam sağlayabiliyor. Geriye kalan 800 bin kişinin özel sektörde iş bulması gerekiyor. İşte bu yüzden girişimcilik önemli. Çünkü Türkiye’de her girişimci ortalama 10 kişiye istihdam sağlıyor. O yüzden bizim girişimci sayımızı hızla arttırmamız gerekiyor. İnşallah burada eğitimi tamamlamış kardeşlerimiz de birer başarılı girişimci olup, yanlarında onlarca insanımıza istihdam sağlayacaklar. Acıpayam’ın, Denizli’nin ve ülkemizin zenginleşmesine katkı verecekler.”

ato-acilis-icc

5 ÜLKEYE BALIK İHRAÇ EDİYORUZ
“Acıpayam’ın Denizli’de tarım alanında başı çeken ilçe olduğunu da ifade eden Özer, “Bakın Acıpayam’ın zekasını, başarısını gösteren en güzel örnek. Gazetelerimizde çıktı. Denizli’de deniz yok. Ama Denizli, 5 ülkeye balık ihracatı yapıyor. Kim yapıyor bunu? Acıpayam, Çameli, Çal hep birlikte yapıyor. İşte Denizli bugün marka şehir haline geldiyse, Acıpayam’ın da katkısı büyüktür. Çünkü Denizli bugün tüm ilçeleriyle birlikte olduğu için marka şehir. Sayın başkanımız her yerde ‘Birlikte rahmet ve bereket, ayrılıkta azap var’ sözünü söyler. Biz birlik ve beraberliği muhafaza ettikçe rahmet ve bereket de gelir. Ben bu anlayışından dolayı Acıpayam iş dünyasına teşekkür ediyorum.”

500 BİN LİRAYA MAL OLDU
Daha iyi ve konforlu hizmet verebilmek amacıyla yeni hizmet binasına taşındıklarını söyleyen Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, binanın yaklaşık 500 bin liraya mal olduğunu açıkladı.
Açılış konuşmalarının ardından TOBB Üyesi ve Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, davetlilerle birlikte binanın açılış kurdelesini kesti.
İŞKUR ve Acıpayam Ticaret Odası işbirliğiyle gerçekleştirilen girişimcilik kurslarına katılanlara sertifikalarının da verildiği törende Acıpayam Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sürücüoğlu ve Acıpayam Ticaret Odası Meclis Başkanı Ayhan Sargın, protokol üyelerine hediye verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı