REKLAMI GEÇ

Avrupa’dan Denizli’ye klasik batı müziği yolculuğu

Avrupa’dan Denizli’ye klasik batı müziği yolculuğu

Denizli Sanayi Odası bünyesinde, AB Türkiye Delegasyonu’nun mali desteğiyle faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi’nce düzenlenen “Bir Nefes Üç Yay: Avrupa’dan Denizli’ye Klasik Batı Müziği Yolculuğu”adlı konser, batı müziğinden esintiler sunuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2016 Cuma, 16:34

PAÜ Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’ndeki konserde Mozart, Dohnányi, Haydn ve Schubert gibi Avrupalı bestecilerin eserleri; Çağ Erçağ’ın viyolenseli, Esen Kıvrak’ın kemanı, Efdal Altun’un viyolası ve Anıl Acun Kıvrak’ın flütüyle hayat buldu. Davetliler, bu konserle keyifli bir müzik akşamı yaşadı.

Bu arada sanatçılar Çağ Erçağ, Esen Kıvrak, EfdalAltun ve Anıl Acun Kıvrak, müzik eğitimi alan öğrencilerle bir araya geldi. Atlas Gelişim Akademisi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi işbirliğiyle gerçekleşen buluşmada sanatçılar, öğrenciler ile klasik batı müziği geçmişi ve Avrupalı bestecilerin hayat hikayeleri üzerine sohbet etti. Ayrıca deneyimlerini ve başarı öykülerini gençlerle paylaşan usta isimler, onların müzik kariyerleri için tavsiyelerde bulundu.

denizli-bir-nefes-uc-yay-konser-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı