REKLAMI GEÇ

Başkan Doğan, iftar yemeğinde mimarlarla bir araya geldi

Başkan Doğan, iftar yemeğinde mimarlarla bir araya geldi

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Başkan Doğan burada “Kentimizin mimari kimliğini birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mayıs 2019 Cuma, 13:19

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Denizli Şubesi ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Kentin mimari kimliğini birlikte inşa edeceklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Doğan, “Bizler hep, bu kenti ortak akılla yöneteceğiz dedik. Söylemimizde herhangi bir değişiklik yok. Biz bu kenti, bu ilçeyi ortak akılla odalarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla ve derneklerimizle birlikte yönetmek istiyoruz. Daha sık bir araya gelerek kendi uzmanlıklarıyla ilgili konular hakkında daha sık konuşacağız” dedi.

Mimarlara Denizli’nin en büyük eksikliklerinden birisi olan kentsel dokuyu ve mimari kimliğini birlikte inşa edeceklerini de dile getiren Başkan Doğan, “ Geleceğin şehirlerinin kurulmasında, dolayısıyla ülkenin geleceğinin kurulmasında sizlerin rolü çok büyük. Sağlıklı ve yaşanılası kentler, ancak dünyamızın tüm bileşenlerine duyarlı, sürdürülebilir bir mimari anlayışının egemen olmasıyla hayat bulacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı