REKLAMI GEÇ

Berberler ve Kuaförler Odası’nın yeni başkanı Yakup Güleç

Berberler ve Kuaförler Odası’nın yeni başkanı Yakup Güleç

Denizli Berberler ve Kuaförler Odası’nda seçim heyecanı nefesleri kesti. Odanın 22 yıldır başkanlığını yapan İdris Ağılönü, rakibi Yakup Güleç’e yenildi, başkanlığı devretti. Yakup Güleç 688, idris ağılönü ise 592 oy aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Şubat 2022 Perşembe, 14:11

Denizli Berberler ve Kuaförler Odası’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Seçimlerde mevcut başkan İdris Ağılönü ile Yakup Güleç katıldı. Bir önceki genel kurulda da karşı karşıya gelen iki isim kıyasıya bir yarışa girmiş, İdris Ağılönü rakibini bir oyla geçerek güven tazelemişti.

Ancak, bu kez tersi bir sonuç ortaya çıktı. Seçimde 1.291 üye sandık başına gitti. Kullanılan oyların 592’sini mevcut başkan İdris Ağılönü alırken, rakibi Yakup Güleç 688 oyla seçimlerin galibi oldu. Kullanılan 11 oy ise geçersiz sayıldı.

Denizli Berberler ve Kuaförler Odası’nda 22 yıllık İdris Ağılönü dönemi sona erdi.

Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan Yakup Güleç, seçimlerin geride kaldığını ve ayrım gözetmeksizin hizmet için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Yorumlar

BİLAL   -  Bağlantı 18 Şubat 2022, 10:30

İYİ OLMUŞ GÖMLEK KİRLENMİŞ DEĞİŞMESİ GÜZEL YENİ DÖNEMDE YİNE KAYBEDEN KAZANABİLİR AMA DEĞİŞİM YAPILMALI GÖMLEĞİN YENİSİ GİYİLMELİ KAYBEDENE AÇISINDAN ÜZÜCÜ AMA OLMASI GEREK OLMUŞ YENİSİNDE BAŞARILAR DİLERİM

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı