REKLAMI GEÇ

Denizli HKMO’dan yaz buluşması

Denizli HKMO’dan yaz buluşması

Denizli Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Temsilciliği, üyelerine bir kahvaltı verdi. Her yaz başında tekrarlanan geleneksel yaz buluşmasına meslek üyeleri aileleriyle birlikte katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Haziran 2014 Pazar, 14:34

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası(HKMO) Denizli İl temsilciliğinin üyelerine yönelik düzenlediği pazar kahvaltısı Saki Restaurant’ta gerçekleşti.

Saat 10.00’da başlayan kahvaltıya Harita Mühendisleri kahvaltıya aileleriyle birlikte katıldı. Çok sayıda meslek üyesinin rağbet ettiği kahvaltılı buluşma öğle saatlerine kadar devam etti.

HKMO Denizli İl temsilcisi Nazım Tanrıkulu ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı kahvaltı buluşmasında meslek sorunları üzerine karşılıklı görüşmeler ve fikir alışverişi yapıldı.
Oda Denizli İl temsilcisi Nazım Tanrıkulu, “kahvaltı bahane, asıl amacımız, kendimize zaman ayırıp bir araya gelebilmekti” açıklamasını yaptı.

Oda üyelerinin her zaman birlikte olma ve bir sosyal etkinlikte buluşma fırsatları olmadığını belirten Tanrıkulu, “Arkadaşlarımızla yılın belirli dönemlerinde yapılan TMMOB ve Oda etkinliklerinde birlikte olabiliyoruz. Ama bu kadar geniş katılım sağlamamız zor oluyor. Çünkü çoğunlukla çalışıyor oluşumuzdan dolayı aynı zaman aralıklarında görüşmek, ancak kendimize yönelik böyle sosyal buluşma etkinlikleri düzenleyerek mümkün olabiliyor” dedi.
denizli-hkmo-yaz-bulusmasi-anons

Tanrıkulu sözlerine şöyle devam etti:  “Birlikte olmak ve paylaşmak güzel. Ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu zor zamanlarda birlikteliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. Kahvaltılı toplantımız bizi bir araya getirerek böyle bir sosyal dayanışma işlevini de gerçekleştirmemize vesile oluyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı