REKLAMI GEÇ

Denizli Mimarlar Odası eski şube Başkanı Cüneyt Zeytinci genel merkez yönetimine yeniden girdi

Denizli Mimarlar Odası eski şube Başkanı Cüneyt Zeytinci genel merkez yönetimine yeniden girdi

Mimarlar Odası’nın Deniz İncedayı’nın başkan olduğu 47’nci genel kurulunda Mimarlar Odası Denizli Şubesi eski başkanı Cüneyt Zeytinci, yeniden yönetim kurulu üyesi seçildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2020 Pazartesi, 11:24

Mimarlar Odası’nın 47’ci genel kurulu Ankara’da gerçekleşti. Salgın nedeniyle Nisan’da yapılamayan ve ertelenen genel kuruldan Denizli’yi de ilgilendiren sonuç çıktı.

Ankara ve İstanbul listelerinin yarıştığı genel kurulda 805 delegeden 415’i oy kullandı. İstanbul adayı Deniz İncedayı oyların 235’ini alarak başkan seçildi. Ankara adayı Teczan Karakuş Candan ise 185 oy aldı.

Deniz İncedayı’nın yönetimi Hakan Kılınçarslan, Sinan Tütüncü, Ayşen Ciravoğlu, Cüneyt Zeytinci, Semra Arslan ve İshak Memişoğlu’ndan oluştu. Cüneyt Zeytinci bir dönem Mimarlar Odası Denizli Şube başkanlığı da yapmıştı, sivil toplum örgütlerinde aktif olarak görev almayı sürdürüyor.

DENİZLİ’DEN 4 İSİM DAHA LİSTELERDE
Mimarlar Odası Genel Merkez yönetimlerinde Cüneyt Zeytinci’nin yanı sıra 4 isim daha görev aldı. Rabia Etci, Gül Şirin, Tarık Boyar, Cihan Saraçoğlu Denetleme Kurulu listelerinde yer aldılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı