REKLAMI GEÇ

Denizli Mimarlar Odası’nın Bahar Kahvaltısı’na Home damga vurdu

Denizli Mimarlar Odası’nın Bahar Kahvaltısı’na Home damga vurdu

İzmir Alsancak ve Alaçatı’dan sonra üçüncü mağazayı Denizli’de açan Home, Denizli Mağazası’nın açılışını Cuma günü yapıyor. Firma, Denizli Mimarlar Odası’nın bahar kahvaltısının da sponsoru oldu. Kahvaltıda, Home’nin tanıtımı yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2017 Perşembe, 11:55

Ahşap mobilya, banklar, ev mobilyası, aksesuarlar Endonezya’da Home’nin iki atölyesinde tropikal ağaçlardan hazırlanıp, ülkemize getiriliyor ve piyasaya ürünler Home markasıyla sürülüyor.

Home, 250 Denizlili mimarı, Pamukkale Tenis Kulübü Marla Restorant’taki Bahar Kahvaltısı’nda ağırladı. Denizli Mimarlar Odası’nın düzenlediği geleneksel etkinliğin bu yılki sponsoru olan Home’nin sahipleri Ali Vural ile Hakan Alpbaz’ın da katıldığı organizasyonda firmanın ürünlerini tanıtımı yapıldı.

SUAT BİLGE PLAKET VERDİ
Bu arada, Denizli Mimarlar Odası Başkanı Suat Bilge, Bahar Kahvaltısı’nın sponsorluğunu üstlenen Home adına işletme ortaklarından Ali Vural’a teşekkür belgesi verip, “Geleneksel bahar pikniğimizde mimarları aileleriyle birlikte bir araya getiren Home’ye teşekkür ederim” dedi.

AHŞABI KULLANMAK MİMARİ TASARIMA ZENGİNLİK SAĞLAR
Home’nin sahiplerinden Ali Vural, kahvaltıya katılan mimarlara tanıtım yaptı. Vural, “Mimari tasarım, her ne kadar hayal gücü ve yaratıcılık odaklı, heyecan verici bir kavram olsa da o kadar bilgi, tecrübe ve teknoloji gerektiren süreçtir. Sonuçta dayanıklı, işlevsel, amacına uygun estetik yapı tasarımına ulaşmak esastır. Yapı malzemesi olarak ahşabı kullanmak ev, ofis ve bahçelerde de ahşap malzemeyi kullanmak, mimari tasarımda da büyük kolaylık ve zenginlik sağlar. Yapı kültürümüz değişimler göstermiş olsa da, ahşap mimarisi bizim kültür mirasımızdır. Sektörde ahşap kullanımı yaygınlaşıp, kaliteli yaşam sunan tasarım ve projeler çoğalmalıdır” dedi.

AÇILIŞ CUMA GÜNÜ
Home Denizli Mağazası’nın Çamlık Caddesi girişindeki kokteyli açılışı Cuma günü saat 18.00’de başlayıp, 21.00’e kadar devam edecek. Ortaklardan Ali Vural, Mehmetçik Mahallesi istikametinden Çamlık Caddesi’ne girişte 30 metre ileride sol tarafta olan mağazanın açılışına Denizlililer’in davetli olduğunu, ahşap kültürü daha yakından tanıtmak için oldukça heyecanlı olduklarını söyledi.

İLETİŞİM İÇİN:
ADRES: Kınıklı Mahallesi 6108 Sokak No: 14/A Pamukkale/Denizli
(Çamlık Caddesi girişi)
TEL: 0 (258) 211 39 75

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı