REKLAMI GEÇ

MMO’da Arıkan görevi teslim aldı

MMO’da Arıkan görevi teslim aldı

Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nde geçtiğimiz haftasonu yapılan genel kurul sonrasında devir teslim töreni gerçekleştirildi. Hadımlı, başkanlık koltuğunu Arıkan’a devir etti.

/ DENİZLİHABER / 20 Ocak 2012 Cuma, 15:50

Şube binasında gerçekleştirilen törende kısa bir konuşma yapan Makina Mühendisleri Odası Denizli Şube Yönetim KuruluBaşkanı Bolat Ferhat Arıkan; “Olağan Genel Kurulu sonucu Yönetim Kurulumuz 19 Ocak 2012 tarihinde görev dağılımı yapmıştır. Şube Yönetim Kurulu Başkanlığına Bolat Ferhat Arıkan,  Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Barbaros Çam, Şube Yönetim Kurulu Sekreterliğine Fatih Yaşa, Şube Yönetim Kurulu Saymanlığına Metin Erkal seçilmişlerdir. Şube Yönetim Kurulu Üyelikleri ise Fatih Konyalıoğlu, Öner Atalay ve Oktay Ulutaş. Necmi Höke, Umut Gürsel, Ahmet Akın, Mustafa Yılmaz, Betül Tülin Asan, Halil Selçuk Bakan, Tarık Gürbüz’den oluşmuştur” dedi.

Önceki dönem Şube Yönetim Kuruluna başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiklerinde ifade eden Arıkan; “Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubemiz kurulduğu günden bu yana sürekli büyüyen ve gelişen bir yapıda olmuştur. Sayın Hüseyin Hadımlı’nın başkanlığında şubemiz gelişimini artan bir ivme ile sürdürmüştür. Kendisine ve yönetim kurulu üyelerine huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Emekten, barıştan ve demokrasiden yana, toplumsal sorumluluklarının farkında bir Makina Mühendisleri Odası hepimizin ortak hedefidir. Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimiz bu amaç doğrultusunda çalışmalarını sürdürecektir. Genel kurulumuza gelerek oy kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Hüseyin Hadımlı’da yaptığı konuşmada şube olarak tüm Türkiye ‘de farklı bir yere sahip olduklarını belirterek; “ Görev yaptığımız süre içerisinde bizlere destek olan, şubemizin gelişimine katkı sağlayan herkese, başta çalışma arkadaşların olmak üzere teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulumuzun, Makina Mühendisleri Odası’nın kuruluş felsefesinden, inançlarından ve ilkelerinden ödün vermeden gelişimini sürdüreceğine tüm içtenliğimle inanıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nin VII.Dönem Yönetim Kurulunda görev yapan Hüseyin Hadımlı, İskender Erbil, Meltem Kocaalan, M. Tanju Sarıca ve Uğur Eldemir’e teşekkür plaketi verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı