REKLAMI GEÇ

Keçeci: “Aday değilim”

Keçeci: “Aday değilim”

Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci, ekim ayında yapılacak oda seçimleriyle ilgili uzun süredir tartışılan aday olup olmayacağı sorularına düzenlediği basın toplantısıyla yanıt verdi. 3 dönemdir DSO Başkanlık yapan Keçeci, “Aday değilim” dedi, gençleri işaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Eylül 2017 Cuma, 11:20

DSO Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Toplantı Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

13 Ekim’de gerçekleştirilecek seçimlerde aday olup olmayacağı tartışılan Keçeci, basın toplantısında hem bu sorunun yanıtını verdi, hem de başkanlık koltuğunda görmek istediğini üstü kapalı da olsa işaret etti.

“YENİ YÖNETİMİN YANINDA YER ALACAĞIZ”
Seçimlerde aday olmayacağını kesin bir ifadeyle dile getiren DSO Başkanı Keçeci, yeni başkanın da genç bir isim olmasını istediğini söyledi.

Bir sanayici olarak her zaman sanayinin gelişimi için çalıştığın belirten Keçeci, “Ben bir fabrikada genel müdürken de sanayinin sorunlarını dile getiriyordum. Bir sanayici olarak, sanayinin gelişmesi için, sanayicilere destek olmak için oda başkanı oldum. Ekim ayındaki seçimlerde aday olmayacağım. Genç bir arkadaşımız aday olsun istiyorum. Yeni seçilecek arkadaşımızın, yönetimin de her zaman hizmetkarı olacağım. Aday olmasını istediğimiz arkadaşlarımız var, bunu da üyelerimiz biliyor. Adayımız içimizden biri olacak” dedi.

“DENİZLİ’NİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİK, ÇÖZÜM ARADIK”
Yıllarca Denizli için çalıştığını dile getiren DSO Başkanı Keçeci, “Denizli’nin sorunlarını her yerde ifade ettim. Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşu, aktif hale gelmesi için mücadele ettim. Sanayi ile ilgili verileri oda olarak hazırlayıp paylaştık. Sorunları dile getirdik” diye konuştu.

“SİYASETTE YER ALMAYI DÜŞÜNMÜYORUM”
Devam eden projelerde, yeni yönetime yardımcı olacağını ifade eden Keçeci, “Denizli’nin üstlenilip de bitirilemeyen projelere yeni ekibe, bir başkan olarak değil bir hizmetkar olarak en büyük yardımcılarından olmaya devam edeceğim. Çardak Organize Sanayi Bölgesi, Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve demir yolları gibi projelere yeni müstakbel başkana yardımcı olacağım. Politika benim hiç tercihim olmadı. Ben politikaya çok yatkın birisi değilim. Sanayinin içinden geldim ve bu alanda daha faydalı olacağımı düşündüğüm için DSO başkanlığı görevini yürüttüm. Politikada yer almayı düşünmüyorum. Denizli artık 3.5 milyar dolar ihracat yapıyor. Bakanı meclisi dil bilmeli, üniversite mezunu olmalı. Denizli’ye bu yakışır. Biz bunun gayreti içerisindeyiz” diye konuştu.

BİN 300 ÜYE SANDIK BAŞINA GİDECEK
Denizli Sanayi Odası’nda seçim heyecanı 13 Ekim’de yaşanacak. Seçimlerde bin 300 üye sandık başına gidecek, önce meslek komiteleri ve meclis belirlenecek, ardından da DSO’nun yeni başkanı seçilecek. Komite ve meclis seçimlerinde oluşacak tablo, yeni başkanı seçilmeden işaret edecek olması nedeniyle büyük önem taşıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı