REKLAMI GEÇ

DSO pazarlık masasına oturacak

DSO pazarlık masasına oturacak

Denizli Sanayi Odası, birbiri ardına gelen elektrik zamlarının ardından üyelerini korumak için somut adımlar atıyor. DSO, sanayiciler adına elektrik şirketleri ile pazarlığa oturma hazırlıkları yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ekim 2019 Pazartesi, 16:16

Denizli Sanayi Odası, maliyetlere ciddi yükler getiren elektrik zamlarının ardından üyelerinin çıkarlarını korumak adına harekete geçiyor. Bir duyuru yayınlayan Denizli Sanayi Odası yönetimi, elektrik zamları ile ilgili gelen yoğun şikayet ve talepler sonucunda pazarlık uygulamasına başlayacaklarını belirterek, pazarlık sürecine dahil olmak isteyen üyelere bilgi vermeleri çağrısında bulundu.

Sürece ilişkin değerlendirme yapan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, son 1 yılda enerji maliyetlerinde yaşanan artışların sanayiciyi çileden çıkardığını belirtti.

Keçeci, “Biz de Denizli Sanayi Odası olarak ağlama duvarı olmanın ötesine geçerek bir aksiyon alalım istedik ve üyelerimize bu pazarlığın içerisine dahil olmak isteyip istemediklerini sorduk. İlk duyurusunu yaptığımız Cuma gününden bu yana telefonlarımız susmuyor. Kısa sürede 100’ün üzerinde şirketten talep aldık ve almaya da devam ediyoruz” diye konuştu.

Sürece ilişkin Denizli Sanayi Odası Meclisi’nden seçilen 3 kişilik komisyonun çalışmalarına başladığını belirten Keçeci, komisyonun çalışmalarıyla ilgili bu hafta içinde pazarlık sürecine dahil olmak için başvuran üye şirketlere bilgilendirme yapılacağını vurguladı.

Yorumlar

Basicman   -  Bağlantı 7 Ekim 2019, 17:30

Sanayici ağlayacak merci bulabiliyor ve çözüm şansı yüksek,küçük esnaf kime ağlasın,dar gelirli kime ağlasın.Ancak bu kesim bir kere çileden çıktımı herşey biter ve sanayici manayici kalmaz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı