REKLAMI GEÇ

Denizli Sanayi Odası’nda seçim var

Denizli Sanayi Odası’nda seçim var

Oda ve borsa seçimleri sürüyor. Denizli Ticaret Borsası ve Denizli Ticaret Odası’nın ardından sırada Denizli Sanayi Odası var. DSO’da bin 208 üye, yeni yönetimi belirlemek üzere 4 Nisan Çarşamba günü sandık başına gidiyor. Mevcut Başkan Müjdat Keçeci yeniden aday.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2018 Salı, 13:26

Denizli’de oda ve borsalardaki seçim heyecanı sürüyor. TOBB’a bağlı kurumların seçimlerinin ilke pazar günü Denizli Ticaret Borsası’nda gerçekleştirildi. Mevcut Başkan İbrahim Tefenlili, tek aday olarak girdiği seçimlerde güven tazeledi.

DTO’DA ERDOĞAN DEVAM EDİYOR
Denizli Ticaret Odası’nda dün gerçekleştirilen seçimler de mevcut Başkan Uğur Erdoğan’ın zaferiyle sonuçlandı. DTO’da seçimlerin belirleyici unsurunu oluşturan 30 meslek komitesi belirlendi. 21 komitenin seçimine Erdoğan tek liste ile girdi, 9 komitede ise rakip liste ile yarıştı. Çekişmeli geçen seçimlerin sonunda mevcut Başkan Uğur Erdoğan, tüm komitelerde kazanan isim oldu.

SIRADA DENİZLİ SANAYİ ODASI VAR
Denizli’nin 3 amiral gemisi kuruluşunun seçimlerinin son halkası 4 Nisan Çarşamba günü Denizli Sanayi Odası’nda gerçekleştirilecek seçimler ile tamamlanacak. Denizli ekonomisinin bel kemiğini oluşturan sanayicilerin kuruluşu olan DSO’da bin 208 üye sandık başına gidecek.

Denizli Sanayi Odası’nda önce 17 meslek komitesinde 36 kişilik meclis oluşturulacak. Meclis sonuçların kesinleşmesinin ardından yapacağı ilk toplantıda yönetim kurulunu belirleyecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı