REKLAMI GEÇ

Yılmaz 9. kez başkan seçildi

Yılmaz 9. kez başkan seçildi

Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın genel kurulunda Necdet Yılmaz, güven tazeleyerek 9. kez başkanlığa seçildi. Seçimde Yılmaz’ın listesine rakip liste hazırlayarak başkanlığa aday olan Alpaslan Albay ve bağımsız olarak yönetim kuruluna aday olan Ali Osman Horzum da yeni yönetimde yer aldı.

/ DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2013 Pazartesi, 13:31

Toplam 1085 üyesi bulunan Denizli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın seçimlerinde Başkan Necdet Yılmaz’ın öncülük ettiği ‘’Birlik ve Dayanışma’’ grubu ile Alpaslan Albay’ın başını çektiği “Meslekte Birlik’’ grubunun listeleri ve bağımsız aday Ali Osman Horzum yarıştı.

Oda binasında yapılan seçimlerde büyük bir çekişme ve heyecan yaşandı. Yapılan oy sayımı sonucu 7 kişilik yönetime Necdet Yılmaz ile birlikte 4 kişi girdi. Bağımsız aday Ali Osman Horzum ve Meslekte Birlik grubu olarak başkanlığa aday olan Alpaslan Albay, Hakan Şirin ile birlikte yönetime girmeyi başardı. Necdet Yılmaz, bu sonuçlarla yönetim kurulunda çoğunluğu da sağlamış ve 9.kez başkanlığın yolunu açmış oldu.

Buna göre yeni yönetim şu isimlerden oluştu:
BİRLİK VE DAYANIŞMA GRUBU
Necdet Yılmaz, Mehmet Sarıgöl, Zafer Özen, Aykut Yıldırım
MESLEKTE BİRLİK GRUBU
Alpaslan Albay, Hakan Şirin
BAĞIMSIZ
Ali Osman Horzum

Seçim sonuçlarının kesinleşmesinden sonra yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirerek görev bölümü yapacak.17 yıldır Oda başkanlığı görevini sürdüren ve genel kurulda güven tazeleyerek 9.kez başkanlığın yolunu açan Necdet Yılmaz, kongrenin tüm muhasebeci ve mali müşavirlere hayırlı olmasını dileyerek, ‘’Denizli’de güçlü bir sivil toplum örgütüne dönüştük. Bu gücümüzü yeni dönemde daha da artıracağız. Mesleki konularda ve yeni düzenlemelerde eskiden olduğu gibi kararlı ve dik duruşumuzu sürdüreceğiz. Üyelerimizle güç birliği oluşturarak yepyeni bir sinerji yaratarak yolumuza devam edeceğiz’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı