REKLAMI GEÇ

Denizli SMMMO’ya 3. başkan adayı Şirin

Denizli SMMMO’ya 3. başkan adayı Şirin

Mayıs ayında 22. olağan genel kurulunu gerçekleştirecek olan Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda (SMMMO) aday enflasyonu yaşanıyor. Ali Osman Horzum, Necdet Bardan’ın ardından Hakan Şirin de başkan adayı olduğunu açıkladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 25 Şubat 2016 Perşembe, 12:22

Denizli SMMMO’nun mayıs ayında yapılacak 22. olağan genel kurulunda yönetim kurulu başkanlığına aday olan Hakan Şirin, Gazeteciler Cemiyeti İlyas Haytan Salonu’nda düzenlediği basın toplantısında, meslektaşlarından tam yetki talep etti.

denizli-serbest-muhasebeci-mali-musavirler-odasi

Şirin, 2013 yılında yapılan genel kurulda Denizli Meslekte Birlik Grubu adına 2 yönetim kurulu, 2 disiplin kurulu ve 1 denetim kurulu üyesi ile temsil edildiklerini hatırlatarak, “Görevimizi tamamlamanın huzuru içerisinde yeni dönemde projelerimizi gerçekleştirmek üzere Denizli Meslekte Birlik Grubu olarak meslektaşlarımızdan tam yetki talebiyle yola çıktık” dedi.

1 YILDA 13 PROJE VAADİ
Şirin, yeni dönemde ulusal ve yerel projeleri hakkında da bilgi verdi. Yerel bazda bir yıl içerisinde 13 projeyi hayata geçireceklerini belirten Şirin, öncelikli sorunlarının ara eleman sıkıntısı olduğunu ve bunu çözmek için çalışacaklarını vurguladı.

MUHASEBE ENFLASYONU YAŞIYORUZ
Son yıllarda muhasebe ve mali müşavirlerde enflasyon sorunu yaşandığını dikkat çeken Şirin, “2,5 milyon mükellefin olduğu 10 yıl önce 12 bin muhasebeci ve mali müşavir varken, son yıllarda mükellef sayası 2 milyon 650 bin, muhasebeci sayısı ise 84 bine çıktı. Bu sorunu çözmek için öncelikle muhasebeci ve mali müşavirlerin kamuda istihdam edilmesi için çalışacağız” diye konuştu.

ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN 3. İSİM OLDU
Denizli SMMMO Yönetim kurulu başkanlığı için ilk adaylığını açıklayan Bağımsız Meslek Grubu olarak Ali Osman Horzum olmuştu. Ardından Birlik ve Dayanışma Grubu olarak Necdet Bardan adaylığını açıkladı. Mayıs ayında yapılacak 22. Genel Kurul’da yönetim kurulu başkanlığı için yarışacak 3. İsim ise Meslekte Birlik Grubu adına Hakan Şirin de adaylığını açıklayan 3. isim oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı