REKLAMI GEÇ

Denizlili Mimarlar Sergisi DEYEF Fuarı’nda açıldı

Denizlili Mimarlar Sergisi DEYEF Fuarı’nda açıldı

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin düzenlediği geleneksel “Denizlili Mimarlar Sergisi” DEYEF Fuarı’nda açıldı…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2019 Cuma, 12:06

Her 2 yılda bir Denizlili mimarların projelerinin yer aldığı “DENİZLİLİ MİMARLAR SERGİSİ” kapılarını bu yıl DEYEF Denizli 2. Emlak ve Yapı Endüstri Fuarı’nda Mimarlar Odası standında açtı.

Fuar ve sergi açılışı 26 Eylül Perşembe günü Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Mimarlar Odası Yönetim Kurulu ve mimarların katılımıyla gerçekleşti.

Her 2 yılda bir mimarların çalışmalarını Denizli halkı ile buluşturduklarını belirten Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı M. Serdar Alayont, “Her 2 yılda bir geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz ‘Denizlili Mimarlar Sergisi’ni bu yıl inşaat sektörü temsilcilerinin ortak buluşma noktası olan Deyef Fuarı’nda yapmaya karar verdik ve daha çok kişiye ulaşmayı hedefledik. Üyelerimizin tasarımlarını ve Denizli mimarisinin son yıllarda gelişimini merak eden tüm ilgilileri fuardaki standımıza davet ediyorum” diye konuştu.

20 Denizlili mimarın projelerinin yer aldığı sergide 100’e yakın tasarım sergileniyor . Sergi, 29 Eylül Pazar akşamına kadar açık kalacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı