REKLAMI GEÇ

DSO Başkanı Keçeci, “Esat Abi’nin yokluğunu Türkiye hissedecek”

DSO Başkanı Keçeci, “Esat Abi’nin yokluğunu Türkiye hissedecek”

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, ani ölümüyle büyük üzüntü yaratan Esat Sivri’nin, tekstil sektörünün duayen isimlerinden biri olduğun belirterek, “Yokluğunu yalnızca Denizli değil, tüm Türkiye hissedecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2019 Çarşamba, 21:29

Esat Sivri’nin ölüm haberi Denizli sanayisini şoka soktu. Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, yaptığı açıklama ile başta ailesi olmak üzere tüm sanayicilere başsağlığı diledi, “Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun” dedi.

Esat Sivri’nin Denizli’nin özellikle tekstil sektörünün duayen isimlerinden biri olduğun belirten Müjdat Keçeci, “Esat Abi, edindiği tecrübeleri, bilgileri çok kolay paylaşan biriydi. Bu özelliği tecrübelerini aktardığı, yönlendirdiği insanların bugün Denizli sanayisinin, Denizli tekstilinin önemli isimleri olmalarını sağladı. Esat Sivri, Denizli ekonomisini ayakta tutan, ihracat yapan, istihdam yaratan bir çok işadamının duayenidir” dedi.

Esat Sivri’yi “İyi insan, yardımsever insan, Denizli halkının Esat Abisi” olarak tanımlayan Keçeci, Laodikya konusunda ortaya koyduğu çabanın da her türlü takdirin üzerinde olduğun kaydetti.

Keçeci, “Esat Sivri, Laodikya’nın da babasıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı