REKLAMI GEÇ

DSO, Borsa İstanbul Genel Müdürü’nü Ağırladı

DSO, Borsa İstanbul Genel Müdürü’nü Ağırladı

Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Enes Ergün, Denizli Sanayi Odası toplantı salonunda Denizlili iş insanları ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2022 Salı, 12:08

Denizli Sanayi Odası’nın davetlisi olarak Denizli’ye gelen Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Enes Ergün, Denizli Sanayi Odası’nda iş insanlarına borsa ve halka arzı anlattı.

Buluşmaya Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Başkan Yardımcıları Selim Kasapoğlu ve İ. Okan Konyalıoğlu, Güney Ege Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu Başkanı Oktay Mersin, Denizli İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Sedat Erikoğlu, Denizli Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Derya Baltalı ve Denizli’nin önde gelen iş insanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Borsaya açılmak suretiyle elde edilecek varlığımıza ve şirketimize katkı ile daha uygun ve uyumlu iş dünyasına katılacağımızı biliyoruz. Bu nedenle bu işin başında olan ve en iyi bileni olarak Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Enes Ergün ile bugün beraberiz. Davetimize icabet ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Keçeci’nin ardından söz alan Borsa İstanbul Genel Müdürü Korkmaz Enes Ergün, “Bugün finansman piyasaları, sermaye piyasaları anlamında görüşlerimi anlatacağım. Bir gün borsaya gelmek ve halka arz olmak istediğinizde ne yapmamız gerektiğini anlatmak ve sizlerin yanında olduğumu belirtmek için buradayım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı