REKLAMI GEÇ

DSO Meclisi mart toplantısını gerçekleştirdi

DSO Meclisi mart toplantısını gerçekleştirdi

Denizli Sanayi Odası Mart ayı olağan Meclis toplantısı, odanın Müjdat Keçeci Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Keçeci, meclis üyelerine gerçekleştirilecek programlara ilişkin bilgi verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mart 2022 Çarşamba, 16:15

Denizli Sanayi Odası Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Mehmet Tosunoğlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Gündeme ilişkin üyeleri bilgilendiren Tosunoğlu’nun ardından söz alan DSO Başkanı Müjdat Keçeci, “Geçtiğimiz günlerde odamız konferans salonunda NFT, Metaverse ve yeni teknolojiler ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı. Kripto para piyasası için temel bilgilerin anlatıldığı toplantıda; coin ön satışları, yatırım stratejileri, kripto borsaları, NFT ve Metaverse gibi yeni teknolojiler ile ilgili bilgiler anlatıldı. Metaverse fikri, insan boyutunu bundan çok daha farklı bir yere taşımayı planlıyor. Sanal gerçeklik ve arttırılmış gerçeklik, sanayi üretiminde de yer almaya başlayan teknolojilerin ticarette de yer aldığını bugünlerde Metaverse sayesinde deneyimliyoruz. Öyle görünüyor ki bu teknolojiler artık bizim yaşamımızın ayrılmaz bir parçası olacak. Birçok insanın sanal temsilleri olarak kullandığı avatarlarıyla, birbirleri ve dijital nesnelerle etkileşime girdiği, sürekli açık olan sanal ortamlardan oluşan bir ağ. Dolayısıyla NFT, Metaverse’ün biz sanayiciler için de önemli bir konu olduğunu vurgulamak isterim” dedi.

Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan programlar hakkında bilgi veren Keçeci, “Bayram sonrasında oldukça yoğun bir trafik bizi bekliyor. Mayıs ayı içerisinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası temsilcilerini ve Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Üyelerini Denizli’de ağırlayacağız. Ayrıca Bahçeşehir Üniversitesi işbirliği ile de tekstil sektöründe sürdürülebilirliğe ilişkin bir etkinliğimiz olacak. Yine odamızın resmi açılışını da Mayıs ayında gerçekleştirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

Başkan Keçeci’nin konuşmasının ardından, DSO Meclis Üyesi, Ecogreen Enerji Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Uğurlular Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Osman Uğurlu, enerji piyasası ve elektrik fiyatları ile ilgili bir bilgilendirme sunumu gerçekleştirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı