REKLAMI GEÇ

Ege Maden İhracatçıları Birliği yönetiminde 3 Denizlili

Ege Maden İhracatçıları Birliği yönetiminde 3 Denizlili

Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin seçimli olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Mevlüt Kaya’nın birlik başkanlığına seçildiği genel kurulda, 11 üyeli yönetim kurulunda Denizli’yi bu sektörde faaliyet gösteren üç firma temsil edecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2014 Cumartesi, 12:34

Ege Maden İhracatçıları Birliği’nin Olağan Genel Kurulu, İzmir’de yapıldı. Birlik üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, başkanlık için Arslan Erdinç ile Mevlüt Kaya yarıştı. 502 firma temsilcisinin oy kullandığı genel kurulda, geçerli oyların 267’sini alan Mevlüt Kaya başkanlığa seçildi.

Bu arada genel kurula Denizli firmaları damgasını vurdu. 11 üyeli yönetim kuruluna Denizli firmaları Çelikkol Petrol Mermer Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi, Özçınar Elektrik Malzemeleri Maden Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi, Özhan Mermer Madencilik Haddecilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi girmeyi başardı.

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu’nda Çelikkol Petrol Mermer Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’ni Hikmet Çelikkol, Özhan Mermer Madencilik Haddecilik Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’ni Ayhan Orhan, Özçınar Elektrik Malzemeleri Maden Sanayi ve Ticaret Limitet Şirketi’ni Selahattin Çınar temsil edecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı