REKLAMI GEÇ

Ekonominin yıldızları ödüllendirildi

Ekonominin yıldızları ödüllendirildi

Ekonominin yıldızları düzenlenen görkemli bir geceyle ödüllendirildi. Törende konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, şehirleri örgütün elemanlarından temizlediklerini, şimdi de onların bıraktıkları enkazları kaldırdıklarını belirterek, “Örgüt, o çukur siyasetinin içerisinde çukurlarda kalıp bir daha bu ülkede başını kaldıramayacak şekilde yok olup gitmek üzere” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Mart 2016 Pazar, 09:49

Ferah IŞIK-Ramazan ÇETİN/ (DHA)

Sanayi Odası, Ticaret Odası, İhracatçılar Birliği ve Ticaret Borsası’nın ortaklaşa düzenledikleri, ‘Denizli’de Ekonominin Yıldızları’ ödül töreni Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oda ve borsa başkanları ve çok sayıda işadamı da katıldı.

Ödül töreni öncesi konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu, Türkiye’nin güçlü ekonomisiyle bölgesinde ve dünyada rol model ülke haline geldiğini, son 10 yılın büyüme oranlarına bakıldığında yüzde 5’lik büyüme hızıyla güven ve istikrarın adresi haline geldiğini ifade ederek ödül alan işadamları ve sanayicileri kutladı.bakan-odul-toreni-ic

ŞİMDİ DE ENKAZLARI, ÇUKURLARI TEMİZLİYORUZ
Bakan Ramazanoğlu, güvenlik güçleri terör örgütünün yapmak istediği tahribatı temizlediğini belirterek, “Dış güçlerin de desteğiyle terör olayları arttı. Biz bu oyunu daha önce de görmüştük. Güvenlik güçlerimizin Diyarbakır’da yaptığı operasyonların hemen ardından ben bölgeye gittim. Biz bu süreçte terör örgütünün mağdur ettiği vatandaşlarla buluştum. Oradaki halk terör örgütüne prim vermedi. Halkımız dedi ki biz devletimizin yanındayız. Devletimizin kudretli eli orada ülkenin bekası için çalıştı. Daha sonra biz giderek devletimizin şefkatli elini Kürt kardeşlerimize gösterdik. Hiç kimseyi ayırt etmeden hepsini sorunlarıyla ilgilendik. Terör örgütünün yaptığı tahribatı mutlaka düzelteceğiz. Artık şehirlerimizi yeniden inşa etmeye başlıyoruz. Önce şehirleri örgütün elemanlarından temizledik. Şimdi de enkazları, çukurları temizliyoruz. Örgüt, o çukur siyasetinin içerisinde çukurlarda kalıp bir daha bu ülkede başını kaldıramayacak şekilde yok olup gitmek üzere” dedi.

 

32 ŞİRKET TEMSİLCİSİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
Bakan Ramazanoğlu, konuşmasının ardından Denizli’de Sanayi Odası, Ticaret Odası, İhracatçılar Birliği ve Ticaret Borsası tarafından belirlenen markalaşma yolunda başarı, istihdama katkı, yeni yatırımda başarı, tasarımda başarı, tarihi firma, ar-ge ve yenilikçilik, ihracat, İSO’da 500’de yer alan firma ve Ticaret borsası en fazla tescil işlemi yapan firma dallarında 32 şirket temsilcisine teşekkür plaketi ödülünü verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı