REKLAMI GEÇ

EMO’da Başkan Arif Dönmez seçildi.

EMO’da Başkan Arif Dönmez seçildi.

Elektrik Mühendisleri Odası Denizli Şubesi’nde genel kurul süreci tamamlandı. 2 gün süren seçimli genel kurulda EMO yönetimi değişti, seçimlere tek aday olarak giren Arif Dönmez yönetimi devraldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2020 Pazartesi, 14:04

Odalarda seçim süreci devam ediyor. Hafta sonu Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Denizli Şubesi’nde seçim heyecanı yaşandı.

Cumartesi günü başlayan genel kurulda pazar günü seçimler yapıldı. Uzun bir aradan sonra ilk kez tek adaylı seçimin yaşandığı EMO’da 1200’ü aktif olmak üzere 2500 üyeden 350’si sandığa gitti.

Seçim sonunda tek aday olan Arif Dönmez başkanlığa seçildi. Arif Dönmez’in başkanlığındaki yönetim kurulunda Turay Volkan Ayanoğlu, Mahmut Kaya, Muhsin Tarık Madran, Nazım Gökhan, Mesut Durmaz ve Bülent Pala yer aldı.

DÖNMEZ: “KATILIMDAN DOLAYI ÇOK MEMNUNUM”

Seçimlerin ardından değerlendirme yapan başkan Dönmez, tek adaylı bir seçim olmasına rağmen üyelerin gösterdiği ilginin sevindirici olduğunu söyledi.

Dönmez” Sakin ve güzel bir seçimdi. Daha iyi hizmet verebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

EMO’nun yeni yönetimi, Çarşamba günü önce mazbatalarını alacak, ardından da Arif Dönmez eski başkan Bülent Pala’dan görevi devralacak.

EMO yönetiminin hafta sonu görev dağılımı yapması bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı