REKLAMI GEÇ

Genç MÜSİAD üyeleri piknikte buluştu

Genç MÜSİAD üyeleri piknikte buluştu

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Denizli Şubesi Gençlik Kurulu tarafından her yıl düzenlenen ‘Bu Yaz Camideyim’ projesi kapsamında Genç MÜSİAD üyeleri ve Değirmenönü Camii’nde eğitim gören öğrencilerle piknikte buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2019 Perşembe, 15:28

Genç MÜSİAD Denizli Şubesi tarafından bu yıl Yedincisi organize edilen “Bu Yaz Camideyim” projesi kapsamında Çamlık’ta düzenlenen piknik organizasyonu ile Genç MÜSİAD üyeleri ve Değirmenönü Camii’nde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi.

Yaz Kur’an Kursları kapsamında Değirmenönü Camii’nde eğitim alan öğrencilerle bir araya gelerek vakit geçirdiklerini ifade eden Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Çiftci, “Peygamberimizin ‘Sizin en kıymetliniz Kur’an-ı Kerimi öğrenen ve öğretendir’ hadis-i şerifine istinaden çocuklarımız bizim en kıymetlimizdir. Çocuklarımız camilerde sadece alfabe ve Kur’an-ı Kerim okumayı öğrenmiyor. Yüce kitabımızda Rabbimizin bize ne anlattığını da öğreniyor. Peygamberimizin güzel ahlakını öğreniyor. Ahlaklı ve iyi insan nasıl olur bunu öğreniyor. Velhasıl insanın yaradılış gayesi ile hayatının başında tanışmış oluyor. Bunları öğrenen bir çocuk hayvanlara eziyet edemez, anne-babasına kötü davranamaz, evlendiği zaman eşine ya da çocuklarına şiddet uygulayamaz, ticaret yapıyorsa işinde hile yapamaz. Bizim amacımız vicdanlı çocukların yetişmesi için küçük teşviklerde bulunmak. Camilerde çocuk seslerinin eksilmemesi, gelecek nesillere camilerin sevdirilmesi için çalışmalarımız devam edecek. ” diye konuştu.

KURS SONUNDA ÖDÜL TÖRENİ YAPILACAK
Başkan Çiftci, “Piknik vesilesiyle bir araya geldiğimiz öğrencilerle sohbet ettik oyunlar oynadık. Bu kardeşlerimizi kurs bitimine kadar yalnız bırakmayacağız. Belirli periyotlarda tekrar bir araya geleceğiz. Kurs bitiminde, ailelerinin de katılacağı bir organizasyonla farklı kategorilerde çeşitli hediyeler verilecek. 7.sini düzenlediğimiz bu organizasyonla ilgili çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Öğrencinin camide aldığı en küçük hediye bile büyük mutluluklara vesile oluyor. Bu programda bizlere desteğini esirgemeyen Denizli Müftülüğü, Cami İmam Hatibi ve müezzinlere şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı