REKLAMI GEÇ

Gıda Mühendisleri 2014 Mayıs Şenliği Denizli’de yapıldı

Gıda Mühendisleri 2014 Mayıs Şenliği Denizli’de yapıldı

Gıda Mühendisleri Odası tarafından her yıl Mayıs ayının ilk hafta sonu düzenlenen gençlik şenliğini bu yıl Denizli Gıda Mühendisleri Odası Denizli Temsilciliği yaptı. Türkiye’nin 20 farklı üniversitesinden 850 Gıda Mühendisliği öğrencisinin katıldığı şenlik, Honaz’ın Göz mevkiindeki piknik alanında gerçekleşti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2014 Cumartesi, 16:12

Gıda Mühendisleri Odası öğrenci üye gençlik şenliğine bu yıl Denizli’nin Honaz ilçesi ev sahipliği yapıtı. Honaz’ın Göz mevkiindeki belediye Piknik alanında düzenlenen şenliğe 20 farklı üniversiteden gruplar halinde 850 öğrenci katıldı.

Gıda Mühendisleri Odası tarafından her yılın Mayıs ayının ilk hafta sonu bir kentte düzenlenen gençlik şenliğini, bu yıl Odanın Denizli Temsilciliği üstlendi. Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesine bağlı Gıda Mühendisi öğrencilerin ev sahipliğine aktif olarak eşlik ettiği şenlik, Piknik alanı spor sahasında yapıldı.

anons

Gençlerin çeşitli oyunlar, danslar, müzik dinletileri ve halaylar eşliğinde eğlendiği toplantı, sabahın erken saatlerinde başladı. 08.30-10.00 saatleri arasından kahvaltıyı piknik alanında yapan gruplar, daha sonra programa uygun olarak açılış konuşmalarına katıldı.

icAçılışta öğrenci temsilcilerinin yanı sıra Oda Denizli İl Temsilcisi Esin Aysan, İKK Sekreteri Mehmet Sarıca, Gıda Mühendisleri Odası Genel Başkanı Yusuf Songül ve PAÜ Rektör Yardımcısı Sebahattin Nas birer konuşma yaptılar.
Konuşmalardan sonra çeşitli yarışmalarla şenliğe start veren gençler, öğle yemeğine kadar eğlenmeye devam ettiler. Yemeği piknik alanına hazırlanan masalarda yiyen katılımcı öğrenci grupları, daha sonra üzerine dileklerini yazdıklarını balonları gökyüzüne uçurdular.

Halk oyunları gösterisinden sonra sahne alan Gıda Band grubu konseri ile Mayıs gençlik şenliği Honaz piknik alanında sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı