REKLAMI GEÇ

Horzum’dan DSO ve BARO’ya ziyaret

Horzum’dan DSO ve BARO’ya ziyaret

Denizli Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı Ali Osman Horzum, grup üyeleri ile birlikte Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ve Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan’ı ziyaret etti. Her iki ziyarette de Denizli’nin sorunlarına karşı mücadele düşüncesi öne çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2016 Pazar, 15:50

Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Mayıs ayında yeni yönetimi için seçimli genel kurul gerçekleştirecek. Bağımsız Meslek Grubu adına başkan adayı Ali Osman Horzum meslektaşlarının yanı sıra kentin önemli sivil toplum kuruluşları ile de bir araya gelerek fikir alış verişini sürdürüyor.

Ekip arkadaşları Mehmet Erdoğan, Harun Erdemir ve Gökçe Gökgöz ile birlikte Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’yi makamında ziyaret eden Başkan adayı Ali Osman Horzum, Denizli’nin sorunlarının çözümü için kentteki diğer sivil toplum kuruluşları ile ortak hareket etmeye hazır olduklarını söyledi.

Ziyaretin olumlu geçtiğinin altını çizen başkan adayı Horzum, “Denizli sanayimizin ve işverenlerimizin sorunlarında biz meslektaşlarımıza düşen görevler ile, meslek sorunlarımızda ve kamu idareleri karşısında yaşadığımız sorunlar da Sanayi Odamıza ve üyelerine düşen görev ve destekler konusunda bilgi alışverişinde bulunduk. Sayın Keçeci’nin engin deneyim ve tecrübelerinden her fırsatta faydalanmak istediğimizi dile getirerek, gerek Denizli sanayimizin gerekse mesleğimizin geleceğine dair samimi bir sohbet ederek, kendisinin tecrübelerinden faydalandık” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ise, “Denizlili sanayicilerimiz ağırlıklı olarak Denizlili mali müşavirler ile çalışıyor. İçinde bulunduğumuz ekonomik koşulları en iyi bilen meslek gruplarından biri de mali müşavirlerdir. Onlara kapımız her zaman açık” diye konuştu.

horzum-ziyaret-ic

BARO’YU DA ZİYARET ETTİLER
Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan’ı da makamında ziyaret eden Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkan Adayı Ali Osman Horzum özellikle baronun üyelerine uyguladığı ‘fon’ uygulaması hakkında bilgi aldı.

Denizli Barosu ile birlikte ortak projeler yürütmeye hazır olduklarını belirten Horzum, Denizli Barosu’na ait sosyal tesisin işletmeciliği, sanatsal ve kültürel etkinlikler hakkında da bulgu aldı. Mali müşavirlik ve avukatlık mesleklerinin geleceklerine ilişkin görüş alış verişinde bulunan ikili daha sonra ortak görev ve sorumlulukları masaya yatırdı.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan mali müşavirler odası mensuplarının kendilerine çok yakın olduğunu belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı