REKLAMI GEÇ

İMO’da “hoş geldin” yemeği

İMO’da “hoş geldin” yemeği

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, mesleğe yeni başlayan üyeleri için “Aramıza Hoş Geldiniz” yemeği verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2015 Çarşamba, 14:04

Düzenlenen etkinliğe yeni mezun üyeler ile geçmiş dönemlerde İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi bünyesinde görev almış tüm başkan ve yönetim kurulu üyeleri davet edildi.

Etkinlikte konuşan Şube Başkanı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel, İMO’nun yeni katılan isimlerle daha da güçlendiğini söyledi. Şenel, “Amacımız mesleğe yeni adım atan genç arkadaşlarımız ile bu mesleğe yıllarını vererek ilimizde inşaat mühendisliğinin gelişmesine katkı sağlayan yöneticilerimizi ve ağabeylerimizi bir araya getirmek ve kaynaştırmak. Geleneksel hale gelen “aramıza hoş geldiniz” etkinliği sayesinde gençliği ve tecrübeyi bir araya getirmek, genç meslektaşlarımızın yanında olduğumuzu göstermek istedik. İMO Denizli ailesinin hep beraber olduğunu ve daha da güçlendiğini görmek bizlere mutluluk veriyor” dedi.

Şenel, 7 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da Turan Bahadır Sergi Salonu’nda İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi tarafından, “Dünden Bugüne Fotoğraflarla Denizli İMO” adlı fotoğraf sergisinin açılacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı