REKLAMI GEÇ

İMO’nun 41 yılı

İMO’nun 41 yılı

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, 41 yıllık fotoğraf arşivini Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açılan sergiye taşıdı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 7 Kasım 2015 Cumartesi, 14:54

İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, ‘Dünden Bugüne Fotoğraflarla İMO Denizli’ isimli fotoğraf sergisini Turan Bahadır Sergi Salonu’nda açtı. 41 yıllık fotoğraf arşivinin yer aldığı serginin açılışına AKP Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve İMO üyeleri katıldı.

Açılışı konuşmasını yapan İMO Denizli Şubesi Başkanı Doç. Dr. Şevket Murat Şenel, “Ülkemizde inşaat mühendisliğinin bugünlere gelmesinde İnşaat Mühendisleri Odası’nın ve oda yönetimlerinde görev alarak hizmet eden arkadaşlarımızın büyük emeği ve payı vardır. 1974 yılında 24 mühendisten oluşan ve Mehmet Salih Basmacı’nın ilk temsilciliğini üstlendiği odamız, 1990 yılında şube olmuştur. Bugün Denizli İMO olarak bizler 1300’ü bulan kayıtlı mühendisimiz ile şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu sergi vesilesi ile sizlerle paylaştığımız fotoğraflarda olsun ya da olmasın odamızın çalışmalarına destek veren bütün yöneticilerimize ve meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Fotoğraflarda yer alan fakat kaybettiğimiz meslektaşlarımıza ve büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

denizli-imo-fotograf-sergisi-ic

Konuşmanın ardından serginin açılış kurdelesini AKP Denizli Milletvekili Şahin Tin, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve Başkan Şenel birlikte kesti.

denizli-imo-fotograf-sergisi-ic-1

Katılımcılar eski fotoğraflara bakarak geçmiş anıları tazeledi. Fotoğraf sergisi 12 Kasım’a kadar açık olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı