REKLAMI GEÇ

İş Dünyası depremzedelerle iftar sofrasında buluştu

İş Dünyası depremzedelerle iftar sofrasında buluştu

Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi, 20 Mart 2019 tarihinde Acıpayam’da meydana gelen 5.5 büyüklüğündeki depremden en fazla etkilenen Kırca Köyü’nde düzenlenen iftar yemeğinde depremzedeler ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2019 Salı, 17:51

Denizli İş Dünyası, Acıpayam depremlerinden en fazla etkilenen Kırca Köyü’ndeki iftar yemeğinde depremzedelerle bir araya geldi. Denizli Sanayi Odası AB Bilgi Merkezi tarafından organize edilen iftar yemeğine Denizli Valisi Hasan Karahan, Acıpayam Kaymakamı Ali Şanlıer, Acıpayam Belediye Başkan Vekili Abdullah Sönmez ve Denizli CHP Milletvekili Kazım Arslan da katıldı.

Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe iş adamları yoğun ilgi gösterdi. İftar yemeğine çevre köylerden de çok sayıda vatandaş katıldı. Çadır kentte düzenlenen iftar yemeğinin ardından Denizli AB Bilgi Merkezi’nin çocuklar için hazırladığı hediyeler dağıtıldı.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci düzenlenen etkinlikle ilgili, “Her yıl düzenli olarak iftar yemeği veriyoruz. Bu yıl da buradaki depremzede vatandaşlarımızla bir arada olmak onlarla birlikte iftarımızı yapmak, buradaki depremzede vatandaşlarımızın yanlarında olarak acılarını bir nebzede olsa hafifletmek için onlarla bir araya gelmek istedik. DSO olarak bundan sonraki 10 gün daha buradaki depremzedelerin iftar yemeği sponsorluğunu üstlendik.” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı