REKLAMI GEÇ

İSO ikinci 500’de 11 Denizlili var

İSO ikinci 500’de 11 Denizlili var

İstanbul Sanayi Odası, ikinci 500 büyük firma listesini açıkladı. Geçtiğimiz yıl 12 olan Denizlili firma sayısı 11’e geriledi, ancak firmaların cirolarında önemli artışlar kaydedildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2019 Cuma, 12:07

İstanbul Sanayi Odası geleneksel hale getirdiği 500 büyük firmanın ardından ikinci 500 listesini de yayınladı.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, İSO ikinci 500’ü değerlendirdi. İSO İkinci 500 sıralamasında Denizli’nin geçen sene 12 olan şirket sayısının bu yıl 11’e gerilediğini belirten Keçeci, “Tekstil-konfeksiyon sektörü 5 firma ile kendine yer bulurken, kablo-bakır tel 3, inşaat sektörü 2, gıda sektöründe 1 firma listede yer aldı” dedi.

Bu yıl İSO İkinci 500 sıralamasındaki Denizlili firma sayısının bir azaldığına dikkat çeken Keçeci, “Geçen sene sıralamada yer alıp bu sene giremeyen sadece bir firmamız var. Listede yer alan diğer firmalarımızın listedeki yerlerini aldığını görüyoruz. Sıralamada yer alan firma sayımızın bir firma azalmasına rağmen, listeye dahil olan firmaların toplam üretimden net satışlar rakamının %16.56 arttığını görüyoruz. Listede kendine yer bulan tüm şirketlerimizi kutluyoruz. Önümüzdeki yıl listeye daha fazla firmamızın girmesini ümit ediyoruz” dedi.

İŞTE İSO İKİNCİ 500’DEKİ DENİZLİ FİRMALARI:

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı