REKLAMI GEÇ

Koronavirüs önlemleri genişletiliyor, ekmek poşete giriyor

Koronavirüs önlemleri genişletiliyor, ekmek poşete giriyor

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle fırıncıların gerekli tüm tedbirleri zamanında aldığını belirtti. Karadaban, önlemler kapsamında ekmeklerin ambalajlı satılacağını, müşterinin temasının da engelleneceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mart 2020 Çarşamba, 17:17

Yazılı bir açıklama yapan Karadaban, Türkiye’de etkisini giderek arttıran koranavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemlere toplum olarak uymanın her bireyin asli görevi olduğunu belirttir.

MÜŞTERİ ÜRÜNE TEMAS ETMEYECEK

Bugüne kadar temiz üretilen ekmeğin ve pidenin daha hijyenik koşullarda üretilmesi için tedbirlerin arttırıldığını ifade eden Karadaban, üretim aşamasında hijyenine dikkat edilen ekmek konusunda alım aşamasında da aynı duyarlılığın sergileneceğini bildirdi.

Pidelerin kapalı pakette aracı olmadan tüketiciye ulaştırıldığını belirten Karadaban, vatandaşın ekmeği aldığı yerlerin hijyenik olup olmadığına dikkat etmesi gerektiğini vurguladı.

Karadaban, “Koronavirüs tedbirleri kapsamında ekmek satışında da bir dizi önlem alındı. Buna göre artık ekmek hazır ambalajlı ve gıdaya teması uygun kağıt esaslı malzemeyle paketlenecek. Ekmeğin dolap içinde satılmasına da devam edilecek ancak ekmekler görevli kişiler tarafından temizlik kurallarına uyularak verilecek. Müşterinin hiçbir şekilde ürünlere temas etmesine izin verilmeyecek. Bu aşamada perakende satış yerlerinde özellikle bakkal ve marketlerin dışında kesinlikle ekmek satılmayacak” dedi.

KORONAVİRÜS MÜCEDELESİNE DESTEK

Koronavirüs ile mücadele sürecinde Denizli’de yaşayan tüm vatandaşlardan destek isteyen Karadaban, “Vatandaşlarımız ticari işletmelerde yaptıkları alışveriş sırasında ve aldıkları hizmetlerde hijyen kuralları ve hizmet kalitesi gibi konulardaki öneri, talep ve şikayetlerini 0532 760 96 56 numaralı whatsapp destek hattımıza bildirebilirler. Hattımıza yapılan başvurular ve yazışmaları kesinlikle gizli tutuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı