REKLAMI GEÇ

Makine Mühendisleri’nde seçim heyecanı

Makine Mühendisleri’nde seçim heyecanı

Denizlili makine mühendisleri, seçim heyecanı yaşıyor. Cumartesi günü başlayan genel kurul sabah erken saatlerde Arif Yalınkaya İlkokulu’nda gerçekleştirilen seçimle devam etti. Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 11. Olağan Genel Kurulu 3 bin 960 üyenin sandık başına giderek oy kullanması bekleniyor.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2016 Pazar, 12:00

Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, 11. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiriyor. Denizli, Muğla, Aydın, Uşak il temsilcilikleri ile Nazilli, Fethiye, Marmaris, Milas, Bodrum ve Ortaca ilçe temsilciliklerinden toplam 3 bin 960 üyenin oy kullanacağı seçimlere tek liste olarak gidildi. Sabah erken saatlerde başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00’de sona erecek.

Seçimlere tek aday olarak katılan mevcut Başkan Tefik Demirçalı, “Bizim şubemizin 11. Olağan Genel Kurulu’nu dün yaptık. Bugünde seçimleri yapıyoruz. Bu dönemde tek liste olarak girdik. Genel Kurulumuz bir demokrasi şöleni içerisinde geçti. Demokrasinin gereği neyse o yerine getirildi. Geçtiğimiz dönem birleştirici ve bütünleştirici çalışmalar ile geçti. Bu dönemde aynı olacak. Bu dönem özellikle sanayi bölgesinde, endüstri bölgesinde ve işletmelerde çalışan arkadaşlarımızın sorunlarına yönelik çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı