REKLAMI GEÇ

Mali müşavirlerde son yönetici belirlendi

Mali müşavirlerde son yönetici belirlendi

Hafta sonunda genel kurul gerçekleştiren Denizli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nda son yönetim kurulu üyesi Necdet Bardan oldu.

Selami Aydın / DENİZLİHABER / 1 Haziran 2016 Çarşamba, 15:51

Denizli Serbest Muhasbeci ve Mali Müşavirler Odası’nda hafta sonunda gerçekleştirilen genel kurulda 6 yönetim kurulu üyesi belli olmuş, oy eşitliği nedeniyle 7’nci yönetim kurulu üyesi için seçim kurulu beklenmişti. Bugün odanın yedinci yönetim kurulu üyesi Necdet Bardan olarak belirlendi.

Yapılan seçimlerde Meslekte Birlik Grubu 269 oy alarak Hakan Şirin ve Ersoy Yılmaz’ı, Bağımsız Meslek Grubu 219 oy alarak Ali Osman Horzum ve Mustafa Çakmak’ı, Denizli Birlik ve Dayanışma Grubu da 211 oy alarak Himmet Yavaş ve Rıza Altın’ı yönetim kuruluna seçtirmeyi başarmıştı.

Odada seçime giren Birlik ve Dayanışma Grubu ile Meslekte Erdem Grubu 102’şer oy almış bu nedenle hem Hasan Akgün hem de Necdet Bardan seçim kuruluna itirazda bulunmuştu.

Oyların yeniden sayımından da sonucu değiştirecek netice çıkmayınca yedinci yönetim kurulu üyesi kura ile belirlendi. Kuradan Necdet Bardan ismi çıktı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı