REKLAMI GEÇ

Meslekte Erdem Grubu ile Mesleki Çalışma Grubu birlikte hareket edecek

Meslekte Erdem Grubu ile Mesleki Çalışma Grubu birlikte hareket edecek

Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda 26 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler için Meslekte Erdem Grubu ile Mesleki Çalışma Grubu birlikte hareket etme kararı aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2019 Cumartesi, 11:59

Denizli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası’nda 26 Mayıs’ta yapılacak seçimler için çalışmalar devam ediyor. 5 ayrı grubun yarışacağı seçimlerde her grup yeni oluşacak olan yönetimde en fazla üyeye sahip olmanın mücadelesini verecek. Bu gruplardan Meslekte Erdem Grubu ile Mesleki Çalışma Grubu birlikte hareket etme kararı aldı.

Meslekte Erdem Grubu ile Mesleki Çalışma Grubu üyeleri Balcı Konağı’ndaki birleşme toplantısında bir araya geldi ve seçimlerde birlikte hareket etme kararlarını açıkladı. Seçim çalışmalarda birlikte hareket edecek olan gruplar seçim gününe kadar yapılacak çalışmalar hakkında ortak karar verecek.

Meslekte Erdem Grubu adına konuşan Gökhan Dikmen, ilkeler üzerinde anlaştıklarını, bundan sonra tüm kararların ortak alınacağını söylerken, Mesleki Çalışma Grubu adına konuşan Akif Ünal ise konunun çalışma grubuna destek veriliyor şeklinde anlaşılmaması gerektiğini, seçimlere her iki grubun birlikte gireceğinin altını çizdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı