REKLAMI GEÇ

Yeniden başkan seçilen Alayont mazbatasını aldı

Yeniden başkan seçilen Alayont mazbatasını aldı

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin hafta sonu yapılan genel kurulunda yeniden başkan seçilen Serdar Alayont mazbatasını aldı. Odada gerçekleştirilen devir-teslim töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2020 Perşembe, 15:35

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin 14. genel kurulunda tek aday olan Serdar Alayont ve ekibi, sandığa giden üyelerin oylarıyla güven tazelemişti.

Seçimlerin tamamlanmasının ardından Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nde devir teslim töreni düzenlendi. Mesleğin duayenlerinden olan ve genel kurulda divan başkanlığı yapan Hüsamettin Ataman’ın hazırladığı 10 dakikalık slayt gösterisi, törene katılanlara eğlenceli anlar yaşattı.

Fotoğraflara eklenen esprili yazılar ile genel kurul sürecinin anlatılmasının ardından, Mimarlar Odası Denizli Şubesi Başkanı Serdar Alayont, mazbatasını Hüsamettin Ataman’dan aldı.

Tören, bir önceki dönem yönetim kurulu üyelerine katkılarından dolayı plaket verilmesiyle devam etti.

ALAYONT: “GENEL KURULLARIMIZDA HER ZAMAN MUTLULUĞUN RESMİ ÇEKİLİR”

Serdar Alayont ve ekibinin bir araya gelerek fotoğraf vermesinin ardından değerlendirmeler yapan Alyont, yeniden göreve getirilmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Alayont, “Genel kurullarımızda her zaman mutluluğun resmi çekilir. Genel kurul sürecinde bizleri yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı