REKLAMI GEÇ

Muhasebeciler sandık başında

Muhasebeciler sandık başında

Denizli SMMMO’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Oda başkanlığı için 5 adayın yarıştığı 22. Olağan Genel Kurul’da oy kullanma işlemi başladı. 1. 145 üyenin sandık başına gideceği seçimde, adayların tanıtım stantları ise renkli görüntüler oluşturdu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 29 Mayıs 2016 Pazar, 12:37

Denizli SMMMO hizmet binasında gerçekleştirilen seçimler, sabah saat 09.00’da başladı. Himmet Yavaş’ın Denizli Birlik ve Dayanışma Grubu, Hasan Akgün’ün Meslekte Erdem Grubu, Hakan Şirin’in Meslekte Birlik Grubu, Ali Osman Horzum’un Bağımsız Meslek Grubu, Necdet Bardan’ın Birlik Dayanışma Grubu ile bağımsız aday Emine Kayalıoğlu’nun yarıştığı seçimde, 1 145 üye oy kullanacak.smmmo-secim-3RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU
DSMMMO’nda gerçekleştirilen oy kullanma işlemi sırasında adaşların tanıtım stantları ilginç ve renkli görüntülere sahne oldu. Bazı adaylar yönetim kurulu üyelerinin liste ve fotoğraflarını bir ipe sererek tanıtırken, bazı adaylar da açtıkları stantlarda tanıtım broşürleri dağıtıldı.smmmo-secim-4

Sandık başına giden üyeler arasında odanın kurucu başkanı ve 01 Nolu üyesi Mehmet Köseoğlu ile Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da vardı.

smmmo-secim-6

LİSTELERDE KİMLER VAR
Seçimde başkanlık için yarışan başkan adayları ve listeleri şöyle:

Denizli Birlik ve Dayanışma Grubu’nun yönetim kurulu listesinde Himmet Yavaş, Rıza Altın, Mehmet Sarıgöl, Aykut Yıldırım, Bülent Tezcan, Şenay Gezgiç ve Bülent Açıkgöz isimleri yer aldı.

Bağımsız Meslek Grubu’nun yönetim kurulu listesinde Ali Osman Horzum, Mustafa Çakmak, Emin Tekin, Yeşim Buhurcu, Yüksel Yaprak, Mahmut Biçer ve Abdurrahman Altınok bulunuyor.

Birlik Dayanışma Grubu yönetim kurulu listesinde Necdet Bardan, M. Yahya Karakılınç, Yıldırım Şimşek, Gülay Karasu, Hüsamettin Bozdağ ve Gülay Karslı yer aldı.

Meslekte Birlik Grubu’nun yönetim kurulu listesinde Hakan Şirin, Ersoy Yılmaz, Şenol İnci, Mehtap Can, Mehmet Türk, Yüksel Sürücüoğlu ve Bayram Otaklı var.

Meslekte Erdem Grubu’nun yönetim kurulu listesinde Hasan Akgün, Selim Suat Tiyekli, Özlem Savi, Ercan Arslan, Nezahat Kavas, Yasemin Uçun ve Alper Cemal Ekiz isimleri yer aldı.

smmmo-secim-5

Odada Emine Kayalıoğlu bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak seçime girerken, Ali İhsan Yaylacı ve Hakan Say da bağımsız olarak TÜRMOB delegeliği için aday oldu.

Oy kullanma işlemi saat 17.00’da tamamlandı. 1145 delegeden 920’sinin sandık başına gittiği seçimde sayım işlemi başladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı