REKLAMI GEÇ

Nigar Hüyük kovid oldu, adaylığını açıklayacağı toplantıya katılamadı

Nigar Hüyük kovid oldu, adaylığını açıklayacağı toplantıya katılamadı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi 12-13 Şubat’ta Olağan Genel Kurul yapacak. Mevcut başkan Nigar Hüyük, seçimde yeniden aday olduğunu açıklayacağı toplantıya koronavirüs testi pozitif çıktığı için katılamadı. Hüyük ve yönetimi adına açıklama yapan Gonca Yüksel, Nigar Hüyük’ün tekrar aday olduğunu açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Şubat 2022 Salı, 15:35

TMMOB’a bağlı İnşaat Mühendisleri Odası Olağan Genel Kurul’a hazırlanıyor. Şimdiye kadar adaylığını açıklayan Meslekte Birlik Grubu’nun ardından Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu da adaylığını açıkladı. Mevcut başkan Nigar Hüyük yeniden aday olurken koronavirüse yakalanması sebebiyle, grubunun düzenlediği basın toplantısına katılamadı. Hüyük ve yönetimi adına basın açıklaması yapan Gonca Yüksel, “Kadın ve genç mühendisler için mesleğin her alanında farkındalık yaratacağız. Tıpkı bugün Nigar Başkanın yokluğunda mikrofonu kadın ve en genç yönetim kurulu üyesi ve yeni dönem yönetim kurulu adayı olarak bana bırakmaları gibi” dedi.

TÜM ÜYELERİ OY KULLANMAYA DAVET ETTİ

TMMOB İnşaat mühendisleri odası Denizli Şubesi’nin 12-13 Şubat’ta yapacağı genel kurula tüm üyeleri oy kullanmaya davet eden Yüksel, “16.Dönem seçimlerinde, mesleğimiz için YENİDEN sloganıyla Çağdaş İnşaat Mühendisleri grubu olarak İMO Denizli şubesi yönetimine aday olduğumuzu buradan duyuruyoruz. Meslektaşlarımızla oluşturduğumuz ortak akıl ile hiçbir farklılık gözetmeden genç, dinamik ve üretken bir yönetim kadrosu oluşturduk. Yönetim kadromuz ve tüm meslektaşlarımızla beraber İMO Denizli şubemizin kentteki tanınırlığını daha da artırmak istiyoruz. Yaşanılabilir bir kent için insan-doğa ekseninde mesleki ve sektördeki sorunları çözme gayretimizi büyütmek asıl hedefimizdir. Onun için her bir üyemizin katkı sunabileceği bir çalışma anlayışı oluşturmak gücümüzü ve kararlığımızı daha da artıracaktır” diye konuştu.

Çağdaş İnşaat Mühendisleri Grubu Yönetim Kurulu Aday Listesi

1) Nigar Hüyük

2) İzzet Şekerci

3) Çağrı Çayan

4) Anıl Boran

5) Hakan Sönmez

6) Gonca Yüksel

7) Mehmet Sıddık Çağın

Yorumlar

halim karahan   -  Bağlantı 9 Şubat 2022, 14:13

Takım tutar gibi aday desteklenmez.

Sormak lazım 2 yıl önceki seçimlerde söz verdiği neyi yerine getirdi?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı