REKLAMI GEÇ

Veterinerler Odası’nda görev değişimi

Veterinerler Odası’nda görev değişimi

Denizli Veteriner Hekimler Odası 12. Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi. 6 dönem oda başkanlığını yürüten Mehmet Ali Uzakgider’in aday olmadığı olağan genel kurulda, Türkay Berberoğlu başkanlığında oluşan yeni yönetim görevine başladı.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2014 Cuma, 09:55

Denizli Veteriner Hekimler Odası başkanlığına seçilen Türkay Berberoğlu, basın toplantısı düzenleyerek, yönetim kurulu üyelerini tanıttı.

Feyzi Ölmez, Şükrü Kural, İsa Akkaya ve Onur Acar’dan oluşan Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, meslek ilkelerini gözeterek veteriner hekimlerin haklarını korumak amacıyla faaliyet göstereceklerini belirten Türkay Berberoğlu, 6 dönem Veteriner Hekimler Odası yönetiminde görev aldığını söyledi.
Türkay Berberoğlu, meslek etiğine uyulması, özlük haklarının savunulması ve kazanılmış hakların korunması amacıyla mücadele edeceklerini belirterek, “Odamız her platformda mesleğimizin tanıtımını yapacak, toplumsal rolümüzü ve görevlerimizi anlatacak, hayvan ve insan sağlığının korunmasında mesleğimizin önemini vurgulayacağız” dedi.
Bilimsel ve sosyal aktiviteler düzenleyerek veteriner hekimlerin her alanda gelişmesine katkı sağlayacaklarını da söyleyen Berberoğlu, “Meslektaşlarımız arasında iletişim kanallarını açık tutarak kaynaşma, paylaşma ve dayanışmayı sağlayacağız. Tüm yasal düzenlemeleri takip edip, değişikliklere uyum sağlayarak meslektaşlarımızın haklarını koruyacağız. Veteriner hekimlerin sorunlarını dinleyeceğiz ve çözüm oluşturacağız. Meslek etiğine uyulması, özlük haklarının savunulması, kazanılmış hakların korunması konularına önemle değineceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı