REKLAMI GEÇ

PAÜ’nün ödüllü aracı görücüye çıktı

PAÜ’nün ödüllü aracı görücüye çıktı

Aydem’in sponsor olduğu, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi tarafından tasarlanan Alatay Elektromobil aracı Denizli Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde sergileniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2017 Cuma, 12:11

2014 yılında çalışmalarına başlanan PAÜ Mühendislik Fakültesi ve Teknoloji Fakültesi, öğretim üyelerinden ve öğrencilerinden oluşan PAÜ Atay takımının tasarladığı Alatay Elektromobil aracı, 2016 yılında TÜBİTAK’ın düzenlemiş olduğu “Efficiency Challenge Electric Vehicle” yarışmasında ‘Yerli Ürün Teşvik’ dalında birincilik ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza atmıştı.

Ayrıca PAÜ Atay takımı, Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş.’nin sponsorluk desteğiyle geliştirdiği 2017 model yeni Alatay Elektromobil aracı ile bu yıl da düzenlenecek olan ‘Efficiency Challenge Electric Vehicle’ yarışmasında başarısını sürdürmeyi hedefliyor.

13 Ağustos Pazar gününe kadar Denizli Forum Çamlık Alışveriş Merkezi’nde 2016 yılında ‘Yerli Ürün Teşvik’ ödülünü kazanan Alatay Elektromobil aracı sergilenecek. Ziyaretçiler, yerli üretim anlamında büyük bir gurur kaynağı olan Alatay Elektromobil aracını saat 10.00 ve 22.00 saatleri arasında ziyaret edebilecekler. Alatay Elektromobil aracını görmeye gelen ziyaretçiler PAU Atay takımı ile de tanışıp araç hakkında bilgi alabilecekler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı