REKLAMI GEÇ

BMW Otomobil kullanıcılarına müjde

BMW Otomobil kullanıcılarına müjde

Denizli’de BMW kullanıcılarının en büyük sorunu olan yetkili servis hizmeti, Özgür Otomotiv A.Ş.’nin Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi olmasıyla çözüme kavuştu. Araçlarının bakım onarımlarını yaptırmak için çevre illere servis işlemleri için götürmek zorunda kalan Denizlili BMW kullanıcıları artık araçlarını, Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Oto’da yaptırabilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Ocak 2015 Çarşamba, 09:56

Denizli’de 1993 yılında kurulan Özgür Otomotiv A.Ş., 2006 yılından beri SONAX Uygulama Merkezi ve İkinci El Otomobil Satışı hizmetlerinin yanında şimdide Denizli’de 2007 yılından bu yana servisi bulunmayan BMW Yetkili servisi oldu. 3 bin metrekare alan içerisinde hizmet veren Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Otomotiv A.Ş. deneyimli personeli ve kaliteli hizmet anlayışı ise Denizli’de BMW kullanıcılarına hizmet veriyor.

denizli-ozgur-oto-bmw-ic-1

Denizli’de 2007 yılından bu yana yetkili BMW Araçlarının servisinin bulunmadığını ve BMW marka araçları bulunan sürücülerin çevre illere gitmek zorunda kaldığını ifade eden Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Otomotiv A.Ş Genel Müdürü Ali Rıza Özgür, “Denizlili BMW kullanıcıları yetkili servis konusunda 2007 yılından buyana büyük bir sıkıntı yaşıyorlardı. Araçlarını yetkili servise yaptırmak için İzmir veya Antalya’ya gidiyorlardı. Denizli’de Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Otomotiv A.Ş.’nin açılmasıyla birlikte BMW kullanıcılarının bu sıkıntısını çözmüş olduk” dedi.

Denizli’de şu anda Tek Yetkili servisin Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Oto olduğunu belirten Özgür, “Borusan denizli-ozgur-oto-bmw-ic.-2jpgOtomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Oto’da müşterilerimize garantili bakımlar, mekanik onarım, kaporta ve boya hizmetlerinin yanında Boya koruma ve Detaylı Temizlik sistemleri konusunda hizmet veriyoruz. Orijinal Yedek Parça Şatışı hizmetinin de yer aldığı firmamızda, 24 saat yol yardım, BMW butik ürünleri satışı ve müşterilerimize vale hizmeti sunulmaktadır” dedi.

Denizlili tüm BMW kullanıcılarını Borusan Otomotiv BMW Yetkili Servisi Özgür Oto’ya beklediklerini ifade eden Ali Rıza ÖZGÜR, “ Müşteri memnuniyeti ile BMW kullanıcılarına hizmet vermeye devam ediyoruz. 22 personelimiz ile 7/24 Denizlili BMW kullanıcılarının yanındayız. Tüm Denizlili BMW kullanıcılarını Denizli’deki servisimize tanışmak ve ihtiyaçlarına cevap vermek için bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı