REKLAMI GEÇ

Şarapçılık Sempozyumu yarın başlıyor

Şarapçılık Sempozyumu yarın başlıyor

Gıda Mühendisleri, Kimya Mühendisleri ve Ziraat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi tarafından düzenlenen 2. Ulusal Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu, EGS Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapılacak. 31 Ekim Perşembe günü saat 9.30’da başlayacak olan sempozyum, üç gün devam edecek.

/ DENİZLİHABER / 30 Ekim 2013 Çarşamba, 14:36

DENİZLİHABER
İlk kez 2007 yılı Kasım ayı içerisinde düzenlenen “Şarap Sektörünün Sorunları” ile ilgili panele gösterilen yoğun ilgi ve panel sonrasında varılan ortak karar gereğince 2008 yılında yapılan Ulusal Bağcılık ve Şarapçılık Sempozyumu’nun 2.si yapılacak.

Kimya Mühendisleri Odası Denizli Şubesi, Ziraat Mühendisleri Odası Denizli Şubesi ve Gıda Mühendisleri Odası Denizli İl Temsilciliği ortak bir konsorsiyum z gerçekleştirdikleri Ulusal Bağcılık-Şarapçılık Sempozyumu, 31 Ekim Perşembe günü Denizli Kültür ve Kongre Merkezi’nde başlayacak.

Ülke genelinde büyük katılım olan Ulusal Bağcılık-Şarapçılık Sempozyumu ve Sergisinde, kaliteli ve nitelikli şarap bağı yetiştiriciliği, şarap kültürü, üretim yöntemleri, pazarlama ve tanıtım konularının yanısıra sektördeki sıkıntılar ve ulusal politikalar konusunda paneller, çalıştaylar ve bildirilerin yer alacağı sempozyum üç gün devam edecek.

Sempozyumun; ilgili kurum temsilcilerinin, uzmanların, akademisyenlerin, üreticilerin, tüketicilerin ve bağcıların, bilimsel ve teknolojik alandaki gelişmeler ışığında, sektörün bulunduğu konumu ve sorunları yerel, ulusal ve uluslararası boyutta ele almaları amaçlanarak ilk sempozyumdaki gibi sadece bölgesel değil tüm Türkiye`yi kapsaması ve çözüm odaklı olması hedeflendiğini belirtildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı