REKLAMI GEÇ

TAKABEY çalışmalarına başladı

TAKABEY çalışmalarına başladı

Tavas, Kale, Beyağaç ilçelerinde tütün üretimi yapan çiftçilerin sorunlarına tek elden çözüm bulmak için Belediye Başkanları öncülüğünde kurulan TAKABEY tütün üreticileri birliği, genel kurulunu oluşturmasının ardından bilgilendirme toplantılarına başladı. Tavas ve Beyağaç’ta gerçekleşen toplantılara çok sayıda üretici katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Şubat 2016 Cuma, 14:26

Tavas, Kale ve Beyağaç’taki tütün üreticilerinin sorunlarına tek elden çözüm bulmak amacıyla 3 ilçenin belediye başkanları öncülüğünde kurulan TAKABEY çalışmalarına başladı.

Tavas ve Beyağaç’ta bilgilendirme toplantıları gerçekleştiren birlik, tütün fiyatlarında tüm üreticilerden ortak hareket etmelerini istedi.

Çalışmalara ilişkin değerlendirmeler yapan Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, “Tütün bu havzanın mukadderatıdır. Birlikteliğin, diri olmanın ve iri olmanın yolu beraber olmaktan geçtiğine inandığımız için buradayız. Geçmişle günümüzü karşılaştırdığımızda, geçmişi bugünkü mantıkla değil, her şeyi kendi bulunduğu konumda değerlendirerek, ama geleceği de şimdiden planlayarak hareket etmemiz gerekiyor. Şu an geleceğimizi planlıyoruz. Bizden sonraki nesillere bir deneyim aktarımı yapıyoruz. Bu oldukça sağlam bir zeminde yapılmalı. TAKABEY Tütün Birliği de bu temel yapı taşlarından biri. Bu şekilde daha güçlü ve daha iradeli olacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı