REKLAMI GEÇ

Acıpayam’da ‘Rasyon Hazırlama Eğitimi’

Acıpayam’da ‘Rasyon Hazırlama Eğitimi’

Acıpayam’da İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından 15 teknik personel ve 15 işletme sahibine ‘Rasyon Hazırlama Eğitimi’ veriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ekim 2017 Cuma, 15:08

Acıpayam İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Güney Ege Kalkınma Ajansı arasında 2017 yılı Teknik Destek programı kapsamında imzalanan ‘Rasyon Hazırlama Eğitimi’ başladı.

Eğitim, Acıpayam İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda, Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesinde görevli Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Türkmen tarafından 15 teknik personel ve 15 işletme sahibi olmak üzere toplam 30 katılımcıya veriliyor.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Acıpayam İlçe Müdürlüğü tarafından uygulanan ‘Rasyon Hazırlama Eğitimi’ projesi ile yeni işletmeye açılacak ve halen mevcut büyükbaş işletmelerinde bulunan hayvanların besin madde gereksinimleri,  kaba ve konsantre yemler, yem katkı maddeleri ile Süt ve Besi Hayvanlarında Rasyon Hazırlama Teknikleri anlatılıyor.

Veteriner Hekim ve Ziraat Mühendisi (Zooteknist) 15 teknik personel ile Denizli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği üyesi olan Acıpayam ilçesindeki 10 Büyükbaş ve fazlası hayvancılık işletmesine sahibi olan 15 yetiştirici olmak üzere toplam 30 katılımcının 5 gün süre ile eğitime alınacağı bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı