REKLAMI GEÇ

En güzel çiftçi fotoğrafına 20 bin TL

En güzel çiftçi fotoğrafına 20 bin TL

Denizli Tarım Gıda ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bu yıl 5.si düzenlenecek olan çiftçi ve toprak konulu Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması’na herkesin katılabileceği bildirildi. Yarışmada 1. olan fotoğrafa ise 20 bin TL para ödülü verilecek.

/ DENİZLİHABER / 31 Ağustos 2013 Cumartesi, 11:44

Denizli Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, yaptığı yazılı açıklamada toprak, su, su ürünleri, çiftçi temalı fotoğraf yarışması düzenlendiğini duyurdu. Gıda Tarım ve hayvancılık Bakanlığı’nın 2009 yılından beri gerçekleştirdiği çiftçi ve toprak konulu fotoğraf yarışmasının herkese açık olduğunun belirtildiği açıklamada, “2009’dan bu yana düzenlenmekte olan ve bu yıl 5. kez düzenlenecek yarışmada, toprağın ve tarımın önemi konusunda sosyal ve bireysel duyarlılığın geliştirilmesi amaçlanıyor” denildi.

Genel, Çiftçi, Toprak Teması, Öğrenci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları ve Deniz Bank Çalışanları olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirileceği yarışma için başvurular 31 Temmuz 2013 tarihinde başladı. 1 Kasım 2013 Tarihine kadar devam edecek başvurularda aralanacak şartlar şöyle:
Yarışmacılar tarım, hayvancılık, toprak, su, su ürünleri, gıda ve muhafazası, tarım ürünlerinin işlenmesi, çiftçi, köylü ve köy yaşamına dair her türlü faaliyeti konu alan fotoğraflarla yarışmaya katılabilecek. Yarışma sonuçları www.tarim.gov.tr, www.tariminsan.com, www.tarimtv.gov.tr adreslerinden ve yarışmaya ait sosyal medya kanallarından duyurulacak. Kazananlara ödülleri 12.12.2013 tarihinde düzenlenecek bir törenle takdim edilecektir.

20 BİN TL PARA ÖDÜLÜ
5. Tarım ve İnsan Ulusal Fotoğraf Yarışması başvurularının tamamı internet üzerinden yapılacak ve kazananlara toplam 20 bin TL para ödülünün verileceği açıklandı. Ayrıca yarışmada dereceğe giren eserler ise hediye çeki ve kitap, CD setleri ile ödüllendirilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı