REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi’nden tarım politikasına eleştiri

Vatan Partisi’nden tarım politikasına eleştiri

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı, AK Parti Hükümeti tarafından tarımda gümrük vergisi indirimi uygulanarak ithalat için Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve Et ve Süt Kurumu’na (ESK) yetki verilmesinin ardından harekete geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2017 Pazartesi, 15:14

İl Sekreteri Mehmet Çobanoğlu önderliğindeki parti heyeti, Denizli Ziraat Odası, Denizli Köy Kooperatifi ve Denizli HayKop’a ziyarette bulundu. İl Sekreteri Mehmet Çobanoğlu yapılan görüşmeler sonucunda parti il binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Vatan Partisi Denizli İl Sekreteri Mehmet Çobanoğlu, “Vatan Partisi olarak daima çiftçilerimizin yanında olacağız. Hep birlikte ulusal kaynaklarımıza dayanan üretim ekonomisine geçeceğiz. Dış alım değil dış satım yapan ülke olacağız. Toprağımız var. Suyumuz var. Güneşimiz var. Her şeyden önce çalışkan, bilgili, sabırlı çiftçilerimiz var. Yetişmiş teknik elemanlarımız var. Devlet Planlama Teşkilatını yeniden kuracağız. Planlama yapacağız. Toprak-Su, Köy Hizmetleri, Zirai Mücadele Enstitüleri, EBK, Şeker Şirketi, Zirai Donatım Kurumu, Süt Endüstrisi Kurumu, Tarım Satış Kooperatifleri Birliklerini ihya edeceğiz. Kooperatiflere önem vereceğiz. Üretimde ve pazarlamada kooperatifleri etkin kılacağız. Aile işletmelerine önem vereceğiz. Mevsimlik tarım işçilerine sahip çıkacağız. Vasıtalı vergi sömürüsüne son vereceğiz. Elbirliğiyle vatanımıza sahip çıkarak, ulusumuzun ihtiyaçlarını güvenle sağlayacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı