REKLAMI GEÇ

Denizli için Meteoroloji’den zirai don uyarısı

Denizli için Meteoroloji’den zirai don uyarısı

Meteoroloji Müdürlüğü Denizli için ciddi don uyarısı yaptı. Üreticilerin özellikle 19 ve 21 Nisan aralığına dikkat çekildi, kuvvetli don tehdidi nedeniyle dikkatli olması istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Nisan 2019 Çarşamba, 12:36

Denizli bir türlü bahar havasını yaşayamıyor. Balkanlardan gelen serin ve yağışlı hava beraberinde don tehlikesini de getirdi.

BU GECE HAFİF DON GÖRÜLECEK
Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre bu gece özellikle Tavas bölgesini etkileyecek hafif don olayı görülecek. Hava sıcaklığının 0 dereceye gerileceği gece saatlerinde hafif don olayının da yaşanması bekleniyor.

19-20 NİSAN GECESİ
19 Nisan Cuma’yı, 20 Nisan Cumartesi’ye bağlayacak olan gece ise hava sıcaklığının -2, -3 derece seviyesine gerileyeceği Tavas, Çivril, Çameli, Baklan, Acıpayam ve Serinhisar bölgelerinde orta kuvvette don olayı bekleniyor.

PAZAR GECESİNE DİKKAT
Denizli’de don tehlikesinin en yoğun yaşanacağı dönem ise pazarı pazartesiye bağlayan gece olacak. Hava sıcaklığının -3, -4 seviyelerine gerileceği gecede kuvvetli don bekleniyor. Don tehlikesinin etkili olacağı ilçeler ise Çivril, Tavas, Acıpayam, Serinhisar, Çameli, Acıpayam ve Baklan olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı