REKLAMI GEÇ

Karahan: “Tarıma desteğimiz sürecek”

Karahan: “Tarıma desteğimiz sürecek”

Vali Hasan Karahan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Vali Karahan, tarıma verdikleri desteğin süreceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2017 Perşembe, 12:33

Vali Hasan Karahan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde İl Müdür Vekili Yılmaz Erkaya ve kurum yöneticileri tarafından karşılandı.

Toplantı salonunda Denizli tarımını anlatan sinevizyon gösterisinin ardından Erkaya’dan ilin tarımsal durumu ve yürütülmekte olan projeler hakkında bilgi alan Vali Karahan, Denizli’nin bitkisel ve hayvansal üretim potansiyelinin yüksek olduğunu söyledi.

Vali Karahan, “Görüyoruz ki Denizli’de tarım, sanayi ve turizm kadar önemli. Kekik ve leblebi üretiminde dünya birincisi, ceviz ayçiçeği ve bağcılık konusunda ülkemizin lider illerinden birisi, Ortadoğu ve Avrupa’nın en büyük damızlık sığır işletmesi ilimizde bulunuyor. Sahip olduğu geniş ovaları, doğal kaynakları ve değişik iklim koşulları nedeniyle özellikle bitkisel üretimde birçok ürün ekonomik olarak yetiştirilebiliyor. Valilik olarak Denizli tarımını daha da ileriye götürebilmek adına önümüzdeki dönemde her türlü desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı