REKLAMI GEÇ

175 çiftçiye 1 milyon 252 bin TL hibe

175 çiftçiye 1 milyon 252 bin TL hibe

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi programı çerçevesinde Denizli’ye 1 milyon 252 bin 241 TL ödenek geldi. Bu hibeyi almaya hak kazanan 175 çiftçiyle hibe sözleşmesi imzalandı.

/ DENİZLİHABER / 15 Eylül 2012 Cumartesi, 12:26

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi programı çerçevesinde Denizli’de toplam 1362 adet makine ekipman alım başvurusu yapıldı. Destekleme Programı kapsamında Denizli’ye 1 milyon 252 bin 241 TL ödenek tahsis edildiği ve hibe almaya hak kazanan 175 çiftçinin makine ekipman alımları destekleneceği bildirildi. Hibe almaya hak kazanan yatırımcılar ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü arasında hibe sözleşmesi imzalandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, “Gelen ödenek tebliğ ve uygulama rehberi kriterlerine uygun olarak dağıtıldı. Alacağınız makine ve ekipmanların ülkemiz, ilimiz tarımına hayırlı olmasını sizlere verimli ve bol ürün kazandırmasını dilerim “ dedi.

Daha sonra hibe desteği almaya hak kazanan 175 çiftçimizle hibe sözleşmeleri imzalandı. Yatırımcıların 60 gün içinde ekipmanlarını almaları aksi halde haklarını kaybedecekleri bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı