REKLAMI GEÇ

Günlük kurbanlık fiyatlarını bu ilandan görebilirsiniz

Günlük kurbanlık fiyatlarını bu ilandan görebilirsiniz

Denizli Ticaret Borsası, uzun süre önce hayata geçirdiği ve sürekli geliştirilen Canlı Hayvan Pazarı ile Türkiye’nin en donanımlı tesisinde hizmet vermeye devam ediyor. DTB, günlük olarak değişen kurbanlık fiyatlarını bu ilan ile Denizlililere ulaştırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ağustos 2019 Cuma, 11:15

Kurban Bayramı için sayılı günler kaldı. Denizlililer de yavaş yavaş kurbanlıklarını almak için hazırlıklarını yapmaya başladı.

Denizli Ticaret Borsası Canlı Hayvan Pazarı’nda da tüm hazırlıklar tamamlandı, Türkiye’nin dört bir yanından gelen küçük ve büyükbaş kurbanlıklar padoklardaki yerlerini aldı.

Uzman veterinerlerin 24 saat hizmet verdiği Canlı Hayvan Pazarı’nda kurbanlıkların ve kurbanlık satıcılarının rahatı için her şey düşünüldü. 35-40 bin dolayında küçükbaş, 5 bin dolayında da büyükbaş hayvanın bulunduğu Canlı Hayvan Pazarı’nda, uluslararası standartlarında kurallar uygulanıyor. Tüm hayvanların sağlık raporları ile taşıma belgeleri inceleniyor, dezenfekte havuzlarından geçirilerek padoklara yerleştiriliyor.

DTB ANLIK BİLGİLENDİRİYOR
DTB, Denizlilileri günlük değişen kurbanlık fiyatları konusunda bilgilendirmek üzere, her gün güncellenen fiyat listesi ile vatandaşların karşısına çıkıyor. Denizlihaber.com’da yayınlanan güncel fiyatlar her gün yenileniyor, ayrıntılı inceleme isteyenler için de Denizli Ticaret Borsası’nın ilgili sayfasına yönlendiriliyor.

Denizli’de kurban fiyatlarını merak edenler, Denizlihaber.com’dan anlık olarak takip edebiliyor. Denizlihaber.com’un manşet panelinin hemen altında yer alan reklam görseline tıklayarak, Denizli Ticaret Borsası’nın ayrıntılı fiyat sayfasına ulaşabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı